• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lütfen çok acil yardıma ihtiyacım var

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.624
498
kızlar morelim çok bozuldu bugun kayıt için gittim ama evraklarım eksik oldugu için tamamlayamadım. ordakı öğrenciler kayıtın bugün so oldugunu söylediler ama sistemde mazeretli kayıt tarihinin cuma gününe kadar oldugu yazıyor bende bundan faydalanabılır mıyım ?

Evet sanırım faydalanabiliyoruz.Çünkü ben de bugün kayıt yaptıramadım oradaki görevli kayıtlar 19una kadar devam ediyor dedi.

Evet sanırım faydalanabiliyoruz.Çünkü ben de bugün kayıt yaptıramadım oradaki görevli kayıtlar 19una kadar devam ediyor dedi.

ayy çok sevindim ya yani cumaya kadar süresi var değil mi canım ? birde bu kayıt için internnetten başvuru flan nasıl olucak bankaya parayı ne diye yatırcaz hangi bankaya birde ?

Merak ettim hangi beşgen eksikti?Bir de resim olayını ne yaptın ya?Bir türlü görevliye de sormama rağmen kafam karışık.
Gittim büroya resmi siz mi yapıştırıyorsunuz dedim.Adam bana aynen şunu dedi:Bilgisayardan yapıyorsunuz dersaneler yapıyor :53:
Sanırım yapmamız gereken vesikalık resmimizi tarayıcıdan geçirip internet formunda resim yükle kısmından o resmi yükleyeceğiz.

Ben de tam bilmiyorum ama şöyle yapacağım ben.Önce bürodan istenen vesikalık resimi tarayıcıdan geçiriyoruz.Sonra internet kaydını
https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/MenuIkinciUniversite.aspx buradan yapabilirsin.
İnternet kaydında resim yükle yerine gelince tarayıcıdan tarattığımız resmi yüklüyoruz.
Form doldurma işlemleri bitince bilgisayarımıza indiriyoruz ve çıktısını alıyoruz.
Parayı vakıf bank atmlerden yüklüyoruz.
Büroya gidiyoruz çıktıyla beraber.
Bir de öğrenci belgesi lazım.
Ve fotoğraf.
Başka lazım olan belge var mı bende bilmiyorum.

Ben gece 00.00'a kadar bekleyeceğim.Eğer ikinci üniversite kısmı açılıyorsa internet kaydı falan kayıtlar devam ediyodur demektir.Çünkü oradaki görevliye pek güvenemedim.
Ayrıca bankaya parayı yatırıp da kayıt yapılmazsa parayı alma gibi bir durum olmuyormuş sanırım.Ondan dolayı parayı da yatırmadım henüz.

ikinci üniversite ve dikey geçiş kayıtları ayın 19unda bitiyor arkadaşım bugün ben sordum.16sında bitenler normal açıköğretim kayıtları diye biliyorum

iyi yapmışsın canım bende parayı o yüzden yatırmadım ama sitemlerınde ve her sitede 19 yazıyo ama millet son gun diyo anlamadım. birde pc de resmın varsa sanırım tarayıcıya gerek yokmuş ben şimdi internet kaydına başladım bu linkte yardımcı olabilir sana ;)
https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/MenuIkinciUniversite.aspx

bu arada yardımın için çok teşşekür ederım sen hangi bölüm düşünüyorsun canım ?

ikinci üniversite ve dikey geçiş kayıtları ayın 19unda bitiyor arkadaşım bugün ben sordum.16sında bitenler normal açıköğretim kayıtları diye biliyorum

çok tşkekurler canm kesin 19 unda bitiyor değilmi yaa bugun öyle deiynce çok korkttum :14:

iyi yapmışsın canım bende parayı o yüzden yatırmadım ama sitemlerınde ve her sitede 19 yazıyo ama millet son gun diyo anlamadım. birde pc de resmın varsa sanırım tarayıcıya gerek yokmuş ben şimdi internet kaydına başladım bu linkte yardımcı olabilir sana ;)
https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/MenuIkinciUniversite.aspx

bu arada yardımın için çok teşşekür ederım sen hangi bölüm düşünüyorsun canım ?

Ya evet ben de millet son gün diyip durunca parayı yatırmak istemedim.Bilgisayarda resim var da ben yine de tarayıcıdan resmimi tarattırıp o resmi kullanacağım.Kayıt bürosunda demesinler bu sana benzemiyor falan diye :)
Ben adalet okuyacağım inşallah kayıt yaptırabilirsem :))

çok tşkekurler canm kesin 19 unda bitiyor değilmi yaa bugun öyle deiynce çok korkttum :14:

rica ederim canım evet bugün ben görevliye sordum kayıt için gitmiştim ve ne olur ne olmaz diye arkadaşlarımada sordum onlarda aynısını söyledi bende görevlilinin ve arkadaşlarımın yalancisiym yani :) şaka bi yana doğrudur

Korkmayın kızlar, 19'u son günü kayıtların. :)

Fotoğraf olayı da şöyle oluyo; vesikalık fotoğrafınızı tarayıcıdan tarıyosunuz bilgisayarınıza. Ön kayıt yaparken fotoğraf yükle kısmında da taradığınız o vesikalık fotonuzu ekliyosunuz. Sisteme fotoğraf yüklemiş olmak zorundasınız yani.

Back