İdrar testi negatif çıktı çok fazla stres yapıyorumhiç birimiz müneccim değiliz bacımtest yapmadan kan vermeden ne sen bilebilirsin ne de biz
Aranız da benimle aynı sorunları yaşayan vardır belki şehre gitme imkanım yok kan testi vermem için eşimin görevi gereği köydeyiz yakınlarda sağlık ocağı yok ve yalnız gidememhiç birimiz müneccim değiliz bacımtest yapmadan kan vermeden ne sen bilebilirsin ne de biz
Aranız da benimle aynı sorunları yaşayan vardır belki şehre gitme imkanım yok kan testi vermem için eşimin görevi gereği köydeyiz yakınlarda sağlık ocağı yok ve yalnız gidemem
üzgünüm malesef ne desem yalan olur. kan vermeden ne olduğunu bilemeyiz
Teşekkür ederimüzgünüm malesef ne desem yalan olur. kan vermeden ne olduğunu bilemeyiz
Adet gününü bekleyin ve idrar testi yapın.
O gün pozitif görürseniz kan vermeye gidin
Test yaptım zaten negatif çıktı adetime 4 gün var daha gecikince tekrarlarımTest için erken olduğunu düşünüyorum.
Ben iki gün kala test yapmıştım, negatifti, regl günü yaptım pozitif çıkmıştı.Test yaptım zaten negatif çıktı adetime 4 gün var daha gecikince tekrarlarım
Benimde adetime 2 gün var kaset test herzamanki gibi negatif çıktıBen iki gün kala test yapmıştım, negatifti, regl günü yaptım pozitif çıkmıştı.
Regl günü çok silik bir hayali çizgiydi, kimyasal olabilir mi diye bekledim üç dört gün, hemen hemen hergün tekrarladım koyulaşma olunca doktora gittim, beta 296 civarıydı.Benimde adetime 2 gün var kaset test herzamanki gibi negatif çıktı
Regl günü pozitif çıkan testiniz silik mi çıktı? Ve kanda kaç çıkmıştı?
Çok teşekkür ederimRegl günü çok silik bir hayali çizgiydi, kimyasal olabilir mi diye bekledim üç dört gün, hemen hemen hergün tekrarladım koyulaşma olunca doktora gittim, beta 296 civarıydı.
Amin, sana da nasip olsun da gör gününü inşallah. :)Çok teşekkür ederimAllah Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah
Seve seve görürüm ahhh Allahım inşallah günümü görürümAmin, sana da nasip olsun da gör gününü inşallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?