• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen cevap verin hamilemiyim

Filizzzli

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2020
17
0
6
32
Merhaba arkadaşlar Kasım 30 da adet oldum 1 de klomen kullandım yumurtalarım büyümedi ikitane yumurta büyütme iğnesi oldum istenilen boyuta gelince de çatlatma iğnesi vuruldum bugun bugun 15 günüm ve 3 gün önce çok ağrım vardı doktora gittim doktor yumurta çatlamış ve içinde sıvı var dedi bekleyelim dedi bugun çok az bir iki damla kahve rengi lekem oldu ve devam etmedi adetime 4 gün kaldı sizce adet mi oluyorum hamile miyim stresten kurtulmak istiyorum artıkkk

hiç birimiz müneccim değiliz bacım :işsiz: test yapmadan kan vermeden ne sen bilebilirsin ne de biz 🤷🏻‍♀️

Aranız da benimle aynı sorunları yaşayan vardır belki şehre gitme imkanım yok kan testi vermem için eşimin görevi gereği köydeyiz yakınlarda sağlık ocağı yok ve yalnız gidemem

Adet gününü bekleyin ve idrar testi yapın.
O gün pozitif görürseniz kan vermeye gidin

üzgünüm malesef ne desem yalan olur. kan vermeden ne olduğunu bilemeyiz

Ben iki gün kala test yapmıştım, negatifti, regl günü yaptım pozitif çıkmıştı.
Benimde adetime 2 gün var kaset test herzamanki gibi negatif çıktı 😒
Regl günü pozitif çıkan testiniz silik mi çıktı? Ve kanda kaç çıkmıştı?🤗

Benimde adetime 2 gün var kaset test herzamanki gibi negatif çıktı 😒
Regl günü pozitif çıkan testiniz silik mi çıktı? Ve kanda kaç çıkmıştı?🤗
Regl günü çok silik bir hayali çizgiydi, kimyasal olabilir mi diye bekledim üç dört gün, hemen hemen hergün tekrarladım koyulaşma olunca doktora gittim, beta 296 civarıydı.

Regl günü çok silik bir hayali çizgiydi, kimyasal olabilir mi diye bekledim üç dört gün, hemen hemen hergün tekrarladım koyulaşma olunca doktora gittim, beta 296 civarıydı.
Çok teşekkür ederim 😍 Allah Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah 🧿🤲🙏

Back
X