Kızlar lütfen bir fikir verin lütf

Minica

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
21
4
33
Çalışma ortamında dikkatimi çekmesiyle başladı.ilk zamanlar gördüğüm halde begenmemiştim.aramızda iş konulu bir diyalog gecti.sonrasında ben facebooktan profilini buldum ve sahte profilden onun hakkında bilgi toplamaya çalıştım.kendimi açıklamadan 1 gün boyu konuştuk.sevgilisi olmadığını söyledi.daha sonra gaza gelip kendimi açıkladım.tanıdığını söyledi.normal arkadaş gibi konuştuk.beni gördüğünde yanına gelmeye başladı.yardımcı olmaya calışmaya başladı.Arkadaşlarla konuştuğumda bana baktığını ve incelediğini hissediyordum.bi kaç kez ani bir görüşme teklifinde bulundu.ama ani olunca kabul edemedim.araba kullanmayı çok iyi bilmiyorum mesela bana ben sana öğretirim gibi şeylerde bulundu.gecenlerde yine yazdım.Ona ilk yazan ben olduğumdan kaçıyordum ondan.bana bizzat kendi dedi.Özellikle selam vermemeye calışır gibisin dedi.gercekten öyleyim.ama ondan bişey göremedim ki.aradan 3 ay gecmiş hala bakmakla arada bi faceden yazmakla mutlu oluyorum.Gönderilerimi begenmesiyle mutlu oluyorum.ona yazdım gecenlerde.Sana ilk yazan ben olduğum için benim sana asıldığımı düşünmeni istemem.davranışların dikkatimi cektiği için yazdım.bu yüzden senden kaçıyorum.Yüzyüze bakmamız beni kötü hissettiriyor.sana asılan biri konumuna düştüm.Yanlış anlama beni.beni tanımıyorsun sonuçt dedim.Oda ben kimseyi duygularıyla yargılamam.eğer yanlış düşünseydim seni kullanabilirdim.ama yapmadım.sana saygı duyuyorum dedi.aramızdaki muhabbetten rahatsız mısın ? Dedi.hayır gayet memnunum.beni yanlış bilme diye yazdım dedim.ben anlamadım bu çocuğu kızlar.bana bakıyor ben gelince yanıma gelip yardımcı oluyor.uzak durmuyor yani.bir kaç kez görüşelim dedi.ama görüşsem bile görüştükten sonra ya bişey olmazsa sadece öylesine görüşmek istemiş olsa.çünkü çok konuşmuyor.bana duygu içerikli hiç bişey yazmadı.benden hoşlandığını anlayamıyorum.isteseydi çoktan olurdu.çünkü benim onu begendiğimi biliyor.lütfen arkadaşlar bi fikir verin.çok çıkmazdayım.

Arkadaşlarım tarafından bile alay konusu oldum.aa bugun baktı mı vay be bakmış aa bugun gülmüş vay be çocuk sana baya abayı yakmış gibi şeyler demeye başladılar.

Kendim uzak gittim ondan konuşmadım merhaba demedim kolay gelsin demedim ve ondan kaçtığımı görmüş farketmiş.bi gün hatta işten çok çıktığım bi gün.geliyim seni alıyım dedi.Erkekleri anlayamıyorum gercekten.isteseydi daha çok sey yapardı.ona benim ona asılmadığımı söylediğim kendimi kötü hissettiğimi yazdığımda o saygı duyarım yerine bende öyle hissediyorum diyebilirdi.ben gibi düşünmüyor galiba değil mi

Senden hoslanmasi için firsat vermelisin belki de
Ona ilk yazan benim.ve gecenlerde ona şöyle yazdım sana asılan bi kız konumunda hissediyorum kendimi.o yüzden senden kaçtığım doğru.o da saygı duyuyorum öyle düşünmüyorum dedi.yani belki açılır dedim ama saygı duyuyorum dedi o kadar

Ona ilk yazan benim.ve gecenlerde ona şöyle yazdım sana asılan bi kız konumunda hissediyorum kendimi.o yüzden senden kaçtığım doğru.o da saygı duyuyorum öyle düşünmüyorum dedi.yani belki açılır dedim ama saygı duyuyorum dedi o kadar
Yani 3ay oldu diyorsun bu zamana kadar tabiki belli etmesi gerekirdi ama bakiyor da diyorsun.. Bi yemeğe mi ciksaniz neden olmasin ki ? Sen de ikilemde kaliyorsun, asil niyetini ogrensen sen de rahatlarsin..

Yani 3ay oldu diyorsun bu zamana kadar tabiki belli etmesi gerekirdi ama bakiyor da diyorsun.. Bi yemeğe mi ciksaniz neden olmasin ki ? Sen de ikilemde kaliyorsun, asil niyetini ogrensen sen de rahatlarsin..
Niyetini öğrenmek için kendi hissettiklerimi açıkladım saygı duyarım dedi.hatta senin ilk yazdığını ve konuştuğumuzu hiç kimseye anlatmadım rahat ol dedi.çekingem herkesin bilmesi değil onu hep görüyorum gördükçe de kendimi kötü hissediyorum.Benden kaçmıyor ama bişey de yapmıyor.saygı duyduğunu söyledikten sonra konsere gidectkmiş arkadaşlarıyla benide cağırdı anlamıyorum ya neyiz biz? Böyle demek istiyorum açıklasın diye onca sey yazdım hiç bişey demedi

cnm sende konsere gıtseydınya onla belki sonradan yalnız kalırdınız o da sana acılırdı.. senuın onla bulusman lazm

Niyetini öğrenmek için kendi hissettiklerimi açıkladım saygı duyarım dedi.hatta senin ilk yazdığını ve konuştuğumuzu hiç kimseye anlatmadım rahat ol dedi.çekingem herkesin bilmesi değil onu hep görüyorum gördükçe de kendimi kötü hissediyorum.Benden kaçmıyor ama bişey de yapmıyor.saygı duyduğunu söyledikten sonra konsere gidectkmiş arkadaşlarıyla benide cağırdı anlamıyorum ya neyiz biz? Böyle demek istiyorum açıklasın diye onca sey yazdım hiç bişey demedi

cnm sende konsere gıtseydınya onla belki sonradan yalnız kalırdınız o da sana acılırdı.. senuın onla bulusman lazm
Hayal kırıklığına uğradım ben kötü hissettiğimde o bana iyi gelen bişey söyler sandım.ama söylemeyince yıkıldım.

Bundan sonra normal davranayım dimi? Zaten ben açıldım ona.Sadece davranışlarını uzaktan izlediğim kadarını begendiğimi söyledim.Şimdi eger o da istiyorsa o yazar o gelir dimi? Ben daha fazla ne yapabilirim ki yüzyüze bakacağımızı bildiğim halde kendimi söyledim.Amacı sadece arkadaş olarak takılmak olabilir mi acaba?

Konunu şimdi okudum,
Benim konum sana ibret olsun.
Bence uzak dur, gerçekten birşey hissetmiş olsa emin ol açım açım açılır..
Fakat bu pisliklerin böyle ilgi görmek hoşlarına gidiyor.

Bundan sonra normal davranayım dimi? Zaten ben açıldım ona.Sadece davranışlarını uzaktan izlediğim kadarını begendiğimi söyledim.Şimdi eger o da istiyorsa o yazar o gelir dimi? Ben daha fazla ne yapabilirim ki yüzyüze bakacağımızı bildiğim halde kendimi söyledim.Amacı sadece arkadaş olarak takılmak olabilir mi acaba?
Saygı duyarım demiş senin söylediklerine karşılık. Bence sana karşı hissettiği bir şey yok ama senin ilgini kaybetmekte istemiyor. Sen bunlar hiç olmamış gibi davranmaya başla acaba ondan ne çeşit bir tepki gelecek.

Yani saygı duyuyor ama dışarıda görüşelim diyor bakıyor geliyor yanıma.facede fotoğraflarımı begeniyor ben anlamadm.kaçmıyorda.dediğin gibi yapmak en iyisi bi ara kaçtım ondan.farketmiş ve özellikle selam vermemeye calışır gibisin dedi.
Saygı duyarım demiş senin söylediklerine karşılık. Bence sana karşı hissettiği bir şey yok ama senin ilgini kaybetmekte istemiyor. Sen bunlar hiç olmamış gibi davranmaya başla acaba ondan ne çeşit bir tepki gelecek.

Tepki olarak sadece facede konuşuyorsun da yüzyüzeyken konuşmuyosun.özellikle selam vermemeye calışır gibisin demişti.

Tepki olarak sadece facede konuşuyorsun da yüzyüzeyken konuşmuyosun.özellikle selam vermemeye calışır gibisin demişti.
Boyle biseyi yeniden soylerse yuzeysel cevap verip acıklama yapmaktan kaçınmalısın. Su an kendini geri cekip onun davranıslarını gozlemle..

Seninkisi şu an için karşılıksız aşk gibi görünüyor... Zaten sana karşı bişeyler hissetseydi en başta sende bunu anlardın ilk hisseden sen olmuşsun... ve bunu bir şekilde ona açıklayarak yada belli ederek dikkatini çekmeyi başarmışsın... onun seninle şuanda ilgilenmesi tamamen meraktan ve kensine olan ilginin hoşuna gitmesinden... sen şu andan itibaren biraz uzak dursan.... bu sefer o başlayacak acaba benden vazmı geçiyor diyerek seni daha çok göz hapsine ve göz takibine alacak... ve inşallah sana karşı gerçekten bişeyler hissederse geç kalmaz... çünkü bundan sonra geçen her sürede senin kafandaki acabalar heyecanını yenmeye ve içinde başlayan aşk ateşini söndürmeye başlayacak.... sana tavsiyem gözü kör bir aşık olma ve yaptığı her haraketten evet benden hoşlanıyor yoksa böyle yapmazdı gibi umutlara ve ümitlere kapılma... sonrasında üzülen sen olursun...

Seninkisi şu an için karşılıksız aşk gibi görünüyor... Zaten sana karşı bişeyler hissetseydi en başta sende bunu anlardın ilk hisseden sen olmuşsun... ve bunu bir şekilde ona açıklayarak yada belli ederek dikkatini çekmeyi başarmışsın... onun seninle şuanda ilgilenmesi tamamen meraktan ve kensine olan ilginin hoşuna gitmesinden... sen şu andan itibaren biraz uzak dursan.... bu sefer o başlayacak acaba benden vazmı geçiyor diyerek seni daha çok göz hapsine ve göz takibine alacak... ve inşallah sana karşı gerçekten bişeyler hissederse geç kalmaz... çünkü bundan sonra geçen her sürede senin kafandaki acabalar heyecanını yenmeye ve içinde başlayan aşk ateşini söndürmeye başlayacak.... sana tavsiyem gözü kör bir aşık olma ve yaptığı her haraketten evet benden hoşlanıyor yoksa böyle yapmazdı gibi umutlara ve ümitlere kapılma... sonrasında üzülen sen olursun...
Cok haklisin canim.Dedigin gibi her hareketini benden hoslaniyor diye yorumluyorum.Ama simdi ki erkekler bozuk.Anlayamiyorsun.Her kiza oyle davraniyorlar.Umarim icimdeki heyecan merak sonmeden o da bulur beni.

X