Çalışma ortamında dikkatimi çekmesiyle başladı.ilk zamanlar gördüğüm halde begenmemiştim.aramızda iş konulu bir diyalog gecti.sonrasında ben facebooktan profilini buldum ve sahte profilden onun hakkında bilgi toplamaya çalıştım.kendimi açıklamadan 1 gün boyu konuştuk.sevgilisi olmadığını söyledi.daha sonra gaza gelip kendimi açıkladım.tanıdığını söyledi.normal arkadaş gibi konuştuk.beni gördüğünde yanına gelmeye başladı.yardımcı olmaya calışmaya başladı.Arkadaşlarla konuştuğumda bana baktığını ve incelediğini hissediyordum.bi kaç kez ani bir görüşme teklifinde bulundu.ama ani olunca kabul edemedim.araba kullanmayı çok iyi bilmiyorum mesela bana ben sana öğretirim gibi şeylerde bulundu.gecenlerde yine yazdım.Ona ilk yazan ben olduğumdan kaçıyordum ondan.bana bizzat kendi dedi.Özellikle selam vermemeye calışır gibisin dedi.gercekten öyleyim.ama ondan bişey göremedim ki.aradan 3 ay gecmiş hala bakmakla arada bi faceden yazmakla mutlu oluyorum.Gönderilerimi begenmesiyle mutlu oluyorum.ona yazdım gecenlerde.Sana ilk yazan ben olduğum için benim sana asıldığımı düşünmeni istemem.davranışların dikkatimi cektiği için yazdım.bu yüzden senden kaçıyorum.Yüzyüze bakmamız beni kötü hissettiriyor.sana asılan biri konumuna düştüm.Yanlış anlama beni.beni tanımıyorsun sonuçt dedim.Oda ben kimseyi duygularıyla yargılamam.eğer yanlış düşünseydim seni kullanabilirdim.ama yapmadım.sana saygı duyuyorum dedi.aramızdaki muhabbetten rahatsız mısın ? Dedi.hayır gayet memnunum.beni yanlış bilme diye yazdım dedim.ben anlamadım bu çocuğu kızlar.bana bakıyor ben gelince yanıma gelip yardımcı oluyor.uzak durmuyor yani.bir kaç kez görüşelim dedi.ama görüşsem bile görüştükten sonra ya bişey olmazsa sadece öylesine görüşmek istemiş olsa.çünkü çok konuşmuyor.bana duygu içerikli hiç bişey yazmadı.benden hoşlandığını anlayamıyorum.isteseydi çoktan olurdu.çünkü benim onu begendiğimi biliyor.lütfen arkadaşlar bi fikir verin.çok çıkmazdayım.