• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar lütfen bir fikir ne olursunuz

canım,hemen hemen aynı işlemlerden ben de geçmiştim ,en son palette küllü açık sarı boyadım..çok memnun kaldım,hem rengini açtı hem de daha doğal durdu,bende kutudakine yakın bir renk olmuştu,ama biraz mat bir sarı....ablan eğer beğenirse küllü açık sarı tavsiye edebilirim cnm..boya olarak ta yıllardır palette kullanırım ve çok memnunum ben....

aa bu arada eksik okumuşum,özürrrr...altın sarısı tonlarında istiyorsa dediğim boya mat kalıyor biraz..yine hoş ve açık bir sarı oluyor ama altın sarısı değil canım,aklında bulunsun...sevgiler..

çok teşekkür ederim canım ablam ne yapabilceğini bilmiyo artık kararsız kafayı yicek :) valla şöle sarı tonlarında olsunda farketmez onlar sadece bir fikir
küllü dipler içinde iyi olur ama uçları falan yeşillendirir diye korkumuz var açıkcası uçlarda çok açık sarı değil aka aka altın sarısı gibi duruo uçları ortaları sadece dipleri karamelden gelen dorelik var
12,0 nasıl olur ondan alsak

cnım ,12.0 da olur ama uçları daha açık belki beyaza yakın,dipleri daha koyu kalabilir...saçı en son ne zaman boyadı bilmiyorum ama renk dengesi sağlamasa da daha makul bir sarı yapabilir belki 12.0...koleston kullanan arkadşlar daha sağlıklı bilgi verecektir sana...bir fikir olarak,12.0 boyayıp sonra altın sarı boyayıp dengeleyebilirsiniz..ama çok yıpranır saçı bunca boyaya...bol bol da yağlarla bakım yapsın cnm...
tekrar kolay gelsin...
sarı saç hem vazgeçilmez,hem de çok zor....ben de sarıyım,bakımlarla idare ediyoruz bakalım,...

kızlar 12,0 yaptık ablamın saçını o kadar tatlı bir sarı olduki kesinlikle öneriyorum diplerini bile .çok süper açtı tekrar boyamaya gereği duymadık üstüne

prenses ablanın ana sac rengi nedir yani dipleri bende sarı kullanıyorumda dıp sorunu yasıyorum neyle nasıl boyasam dıe 5aydır acıcı ardından boya kullanıyorum.eger geri donersen sevinirm ayrıca benım ana sac rengim kestane koyu kumral gıbı.sımdıden saol

biz bu rengi bal rengi gibi bi rengin üzetrine boyadık takip ettiysen başımıza neler geldiğini okumuşssundur diplerdende de kendi saç rengi çıkmıştı 1 cm kendi saç rengide kumral canım koyuysa saçın kestaneye yakınsa açmaz turuncu olabilir

çok teşekkür ediyorum yazan herkese ellerinize sağlık dert görmesin diplerle uçlar arasında renk farkı var dediğin gibi dipler uçlardan 1 ton falan koyu ama kötü durmuyo pek belli olmuo ilk seferde çok mucize bişiyde beklememek lazımdı ikincide tam oturur saolun :)

Back