• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar lütfen bir fikir ne olursunuz

prenses_1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
175
1
96
Eskişehir
kızlar ablamın saçları sarıydı sea diye dandik bi boyanın 9,0 sarı rengine boyamıştım ama yeşilli grili gibi bişi olmuştu burada paylaşmıştım.
daha sonra biz ablamın saçını palettenin karameline boyadık 1 haftada baya aktı aradan sarılar çıkmaya başladı sorum şu iyice akıp tekrar eski sarılarnın çıkması mümkünmü yıkana yıkana çok üzülüyor bana bir fikir verin bende ona söyliyim lütfen

tup boyaların vıtal yada colorx ın 10 numarasıyla boyayın ılk once 9 numaraya boyayın bı kac hafta sonra 10 numaraya boyayın

tamam çok teşekkür ederim zaten şu anda bal rengi gibi bişi oldu üstüne karamel boyamıştık aktı yani 1 ay sonra palette nin 9,0 numarasına boyasak tutarmı diyosun lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Zaten bıldıĞım kadarıyla palettenın 9,0 sapsarı yapıo bıkere ondanda boyamıŞtı ablam palettede 10 numara varmı kı ?
Kararsız kaldı kız ıyıce dÜnde voılanın 8,0 koyu sarısını gÖrdÜ nasılsa aÇık renk olmaz artık koyu sarı boyuyum dıo ama bılmıyorum 8,0 nasıl olyr koyumu durur

Zaten bıldıĞım kadarıyla palettenın 9,0 sapsarı yapıo bıkere ondanda boyamıŞtı ablam palettede 10 numara varmı kı ?
Kararsız kaldı kız ıyıce dÜnde voılanın 8,0 koyu sarısını gÖrdÜ nasılsa aÇık renk olmaz artık koyu sarı boyuyum dıo ama bılmıyorum 8,0 nasıl olyr koyumu durur

voila 9.0 ve 10.0 var.onlarla boyasın açılır rengi bence.
bak burdahttp://www.kopas.com.tr/ kataloğu var voilanın.belki yardımcı olur size.
markaları tıklıyorsun sonra da voilayı seçip saç boyasına tıklayınca altta renk seçenekleri çıkıyor.

Son düzenleme:
Kullanan varmı pekı voılanın 9,0 ını Şıkayet var sıtesınde bu boyayla ılgılı bı Şıkayet okudum saÇları sarıymıŞ tekrar sarıya boyamıŞ ve kahveye dÖnÜŞmÜŞ ay ne zor bu ıŞler ya ay sonuna kadar bıraz daha akıtsında palette 9,3 kÜllÜ aÇık kumral nasıl olurkı oda sarıya yakın duruyo kızlar Şu durumu sonuÇlandıralım hepınıze dua edıcem valla ablam Çok ÜzÜldÜ Çok severdı sarı saÇlarını sarı papatya :)

ya aslında küllü sarıyla veya küllü açık kumralla boyaması daha mantıklı.turunculuğu da azıcık kapatır hem.voilanın sarılarıyla ilgili bi fikrim yok ama kutu üzerinde çok hoş görünüyor.ben sıcak çikolatasını kullanmıştım kutudaki renk çıktı benim saçımda.ama sarıları hakkında yorum yapamam.kolestonun küllü sarılarını kullanmasın ama burda yeşil yapıyo diye şikayet etmişlerdi onun hakkında.

ilgilendiğin için teşekkür ederim canım diğer arkadaşlarında değişik fikirlerini bekliyorum ne olur yardımcı olun şu an böle bal rengi gibi açılıyo yıkadıkça karamel akıyo alt rengi açık olduğundan ay sonuna kadar yıkayıp ay sonunda nasıl bir sarı uygulasak lütfen fikir verin

bana sorarsan koleston 12.0 ile boyasın derim açılmışken tam açılır hem hem kolestonun sarıları dahaiyi tutuyor voilanın koyu renkleri açık renklerinden daha iyi ama sarılarını tavsiye etmem

hergün biraz daha akıyor zaten hergün yıkıyor saçını beyaz sabunla baya bi açılma oldu bal sarısı gibi palette nin 9/3 küllü açık kumralını beğenmiş kutusunda zaten sarı duruyo onu boyasa nasıl olur ?

palette 9.3 cok guzel cıdden ya tutabılır bence benım sacımda acık kumraldı cnm ama baya sarıya dönuk
snra dıpler gelınce ben kahve kopugu ve sarıyı karstrdım sımdı koyu sarı gıbı mı desem bal rengı gbı mı oyle bıseler bende palette 9.3 boyamayı dusunuyorum bundan snra tutar bence ya guzel olur ama kutudakı kadar acık renk olcagını zannetmıyorum

biraz belirgin sarı olsun şöle ya hiç sarı kullanıp kendi boyayan yokmu bu forumda kızlar lütfen kendi boyadğınız sarıları yazarsanız çok sevinirim lorealin bide hollywod sarısı var o nasıl olur acaba marka ve boya numaralarını bekliyorum lütfen yardıma çok ihtiyacımız var

sangs arkadaşım kozmetikçiye sorduk 9/3 küllü olduğundan yeşertebilir dedi cesaret edemedik bize loreallin 01 açıcılı boyasından vericekti turuncu olmazmı açıcıysa dedim olmaz istediğin kadar açarsın üsütnede başka sarı boyarsın dedi ama ablam onada yanaşmadı zaten oryalden kötü oldu bide açıcı falan iiice gider saçları açılmadan falan sarı tonlarında bir renk istiyor şu an baya açıldı zaten bal rengi koyu sarı arası duruyor bide bir arkadaşı yine loreal 8,0 floransiya sarısımı ne yapmış oda hoş duruyodu
ALTIN SARISI YAPSAK NASIL OLUR ACABA

ya ben sarının dırek boyamada tutaagını sanmıyorum sac rengın baya baya acık olmalıkı sarı olsun ben cıkolata kahve saclarmı sırayla 7,8,9 ve en sonda 10 a boyadım bırer ay arayla ve karamel oldu:)))))

Diplerden karamelden gelen bir dorelik orta ve uç kısımlar bal rengi altın sarısı gibi sarı tonlarında olması için küllü sarıylamı boyasak küllü açık kumrallamı cumartesi boyucaz ve acil fikir bekliyorum sizden

Back