Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen bir bakar mısınız,🤦🤦

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Svgidrmzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
473
236
30
Merhaba kızlar, ben 40 günde bir adet oluyordum bu ay 10 gün önce oldum . Aralığın 15 inde olmustum sonra ocağın 13 de oldum bu zaten beni şaşırttı. Neyse adetim bitti ovulasyon testine başladım . İki gündür yumurtlama gozukuyor kasıklarımda ağrı belimde ağrı . Bu kadar erken yumurtlanir mi yani on dört gün sonra adet mi olucam hamile kalmazsam anlamadım.

Merhaba kızlar, ben 40 günde bir adet oluyordum bu ay 10 gün önce oldum . Aralığın 15 inde olmustum sonra ocağın 13 de oldum bu zaten beni şaşırttı. Neyse adetim bitti ovulasyon testine başladım . İki gündür yumurtlama gozukuyor kasıklarımda ağrı belimde ağrı . Bu kadar erken yumurtlanir mi yani on dört gün sonra adet mi olucam hamile kalmazsam anlamadım.
Yani evet hamile kalmamissaniz eger adet olursunuz ama sizin adet duzeniniz şaşmiş bu ay bence erken yumurtlamada olabilir siz iyi degerlendirin adet tarihinden itibaren 11.gun den başlar yunurtlama dönemi

Aynen canim erken başladı bugün yumurtlama ovülasyon testine göre
Hakkinizda hayirlisi olsun streste etkiler yumurtlama zamaninizi,kalitenisini.Rahat olun ve akisina birakin sizin icin bebeginiz icin belirlenen bi vakit var zaten ilahi olana birakin kendinizi herşey çok güzelnolucak insallah🙏♥️

Ben adetin 8 - 9. Günü yumurtlama görmüştüm Bi kaç kere ama genel de 10 ve 12 Di bazen erken olabiliyor. Bi arkadaşım da adetim bitti temizlendim ilişkiye girdim o ay eşimle Bi daha yan yana gelemedik demişti ama hamileydi olabilir yani

Bugünde böyle kızlar

Eklentiler

• IMG20220122092359.jpg
    IMG20220122092359.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 23
X