Kızlar lütfen bilgi ve deneyimi olan birşey söylesin ben işin içinden çıkamıyorum bu gebelik miii😑

asyevc

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2021
88
20
29
Merhaba hanımlar bir pkoslu olarak geçen haftalarda adetim gecikti test yapıyordum hafif silik çıkıyordu 21 ekimde test verdim 0.3 çıktı ertesi gün c.tesi sabah sonucu beklemeden idrar testi yaptım yine silik pembemsi çizgi çıktı. Aradan 2 3 gün geçti bugün yine yaptım sabah ilk 5 dk içinde yine silik çizgi vardı dışarı gittim geldim dahada koyulaşmış bu halde buldum. Kanda yok çıktı ama bu silik çizgiler neyin nesi adette olamadım pkosluyum 1 2 gün kahverengi pembemsi leke geldi daha gelmedi. Adet söktürücüye başlayacaktım bugün bunuda görünce ne yapacağımı bilemedim lütfen bir bilgisi olan yazsın sizce varmı bir şeyler ne yapmam gerektiğinide bilemedim boşa ümitlenmek istemiyorum randevu alamadığım için kanda veremedim yoksa bu çizgiler neden var pkosda böyle olurmu

Eklentiler

• CF7F4143-817A-431A-9984-76DB716D0450.jpeg
    97,8 KB · Görüntüleme: 105
  • 509B1467-FC73-44BD-99A7-B293D4B1B11E.jpeg
    73,4 KB · Görüntüleme: 107
  • C1F2F822-DBC4-4AB2-A02E-B3586DFFEC44.jpeg
    73,4 KB · Görüntüleme: 118
Çizgi silik veya hayalet çizgi degil bariz belli cıkmıs bence 2 gün sonra kan vermelisin net hersey belli olur insallah vardır bebiş

Çoğu testimde mutlaka silik çizgiyi görüyorum hatalıdır diye yapıyorum yine oluyor bugünde daha belirgin o yüzden tereddütte kaldım en yakın zamanda kan vereceğim inşallah

Merhaba hanımlar sonradan tekrar test yaptım yine 0.3 çıktı tarlusal kullandım regl oldum doktorum inofolic ve klomen verdi bakalım şimdilik neler olacak yaşayıp göreceğiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…