Öncelikle merhaba Kızlar Ben en son 1temuzda adet oldum kılomen de kulandım polikistik var var benim ilaçsız adet olamıyorum ve 31 temuzda kan verdim negatif çıktı Sonra umursamadım bu ay olmadı adet olmak için ilaç kulaniyim dedim ilk başta bir kaç gün soğan suyu ve hayıt suyu içtim ve bıraktım baktım adet olmuyorum bir test yapıyım ona göre ilaç içerim dedim testi yaptım negatif çıktı ilaç içtim 4 gün sonra yine adet olmayınca eşim bir test dene dedi denedim ikinci çizgi silik çıktı hemen testin markası freely di galiba akşamına acile gidip kan verdim yine negatif çıktı hastanede sonucu beklerken afedersiniz iç çamalırıma bir damla çok açık pembe kan gelmiş ve ben adet oldum artık diye düşündüm ama kesildi ve 3 gün oldu hala hiç bişey yok internete baktım yerleşme kanaması olabilir diyor belirti olarak da göğsüm çok hassas ve sızlıyor kasıklarımda ağrı ve adet olucakmışım gibi ağrı oluyor ama hemen kesiliyor 16 gün gecikti adetim ama normade de dediğim gibi ilaçsız adet olmam Sizce bakiyim mi yoksa yine ilaç mı içiyim Doktora gitmek istiyorum ama randevu yok çok uzun oldu ama anlatmak istedim her şeyi Hakkınızı helal edin