kizlar lütfen bi bakin da yardim edin

aziza111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
34
12
Merhaba kizlar

Ben cok titiz biriyim evde toz biriktirmiyorum yerleri mutlaka hergün siler süpprürüm ama su bir haftadir oturma odasina camin oldugu tarafta yerde kücücük günde bir iki bazende üctane siyah böcek görüyorum sorf oturma odasinda var ve hep ayni yerde ne olabilir acaba ucamiyorlar siyah ve yavas yürüyorlar

Bi bilginiz varsa lütfen yazin uyuyamiyorum artik kasinti basladi aklima geldikce evde kücük bebegimde var

Simdiden tesekkürler

O camlari acmiyorum balkonu direkt aciyorum öyle havalniyor yani disardan girecegini zannetmiyorum pek günes girmiyor oturma odama

Birde bisey fark ettim kizlar 3 gündür kar yagiyor buraya 3 gündür de yoklar :)

O camlari acmiyorum balkonu direkt aciyorum öyle havalniyor yani disardan girecegini zannetmiyorum pek günes girmiyor oturma odama

Birde bisey fark ettim kizlar 3 gündür kar yagiyor buraya 3 gündür de yoklar :)
odanda saksı çiçeğin var mı
o küçük böcekler zararsız ot böcüğü galiba benim bura da ne zaman çim biçilse herkesin evinde cam önünde görülüyor üstelik sinekliğimiz var , saksı çiçekleri çok olanlar da belli dönem de bu böceklerden oluyormuş , ben silme suyuna azıcık sirke katarım hep, galiba ben de o yüzden çok nadir görünüyor

Merhaba ,
Kesinlikle tavsiyem firmasıdır.Tek seferde kesin sonuç alacagına emin olabilirsin.Önceleri bir çok ilaçlama firmasına uygulama yaptırdım ancak sonu hüsran oldu ne kadar sıkıcı bir durum oldugunu biliyorum.Ancak artık içim çok rahat bu firmayla tanıstım , aynı zamanda firma dezenfeksiyon işlemi de yapmakta onun içinde ayrıca çagıracagım. İlaçlama sonrası bu işlemi yapan ayrıca tek firma yani kısacası ilaçlama firması derdine derman olacaktır.:KK9:

Son düzenleyen: Moderatör:
X