• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar lutfen beta hcg bakar misiniz

Papatyam000

🌸🌸
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
1.089
574
53
Merhaba kizlar direk konuya girmek istiyorum 8 mayis aksami acile gidip kan verdim 15,3 cikti dun de 11mayista verdim 32.3 cikti sizce dusuk mu hcgler yoksa benmi abartiyorum yuksek bekliyorum lutfen yardimici olun morelim cook bozuldu😥

Merhaba kizlar direk konuya girmek istiyorum 8 mayis aksami acile gidip kan verdim 15,3 cikti dun de 11mayista verdim 32.3 cikti sizce dusuk mu hcgler yoksa benmi abartiyorum yuksek bekliyorum lutfen yardimici olun morelim cook bozuldu😥
Artış çok güzel ama çok yeni bir gebelik kimyasala da dönebilir ama inşallah sağlıkla ilerler🌸

Artış iyi gibi canım dua et sağlıkla ilerlesin

Artış konusunda fazla bir bilgim olmasada iki katına çıkmış en azından diyebilirim. Gebelik henüz çok yeni erken öğrenmişsiniz . Bazen yavaş yavaş olasada sonrasında birden artış gösterebiliyor bu değerler, bir de kan verdiğiniz yerler başka başka olursa o zaman da değerlerde farklılık görülme ihtimali olur çünkü her yerin makinesi aynı ölçüm yapmaz bu yüzden aynı yerden kan vermek çok önemli endişe etmemeniz adına.

Tebrik ederim İnshaAllah sağlıklı bir gebeliğiniz olur 🥰

Artış konusunda fazla bir bilgim olmasada iki katına çıkmış en azından diyebilirim. Gebelik henüz çok yeni erken öğrenmişsiniz . Bazen yavaş yavaş olasada sonrasında birden artış gösterebiliyor bu değerler, bir de kan verdiğiniz yerler başka başka olursa o zaman da değerlerde farklılık görülme ihtimali olur çünkü her yerin makinesi aynı ölçüm yapmaz bu yüzden aynı yerden kan vermek çok önemli endişe etmemeniz adına.

Tebrik ederim İnshaAllah sağlıklı bir gebeliğiniz olur 🥰
Cokk ama cokk teşekkür ederim amin insallahhh evet farkli yerlerden kan verdim bu konuda kendimi kotu hisettum dusuk degerler falan diye icimi rahatlatiniz sagolun

Yeni gebelik bir kaç gün daha kan verin yükselişini takip edin inşallah saglikli bir gebeliktir

Back