Khaleesi_ RABBİM ne olur bir MUCİZE olsun :'( Kayıtlı Üye 24 Haziran 2015 1.015 1.039 6 Ağustos 2015 Konu Sahibi Khaleesi_ #1 Arkadaşlar bayan doktor arıyorum lutfen bana işinde tecrübeli ve fiyatı uygun bi bayan doktor tavsiye edin kafam çok karışık .. buldugum doktorlar cok gençler bilemiyorum
Arkadaşlar bayan doktor arıyorum lutfen bana işinde tecrübeli ve fiyatı uygun bi bayan doktor tavsiye edin kafam çok karışık .. buldugum doktorlar cok gençler bilemiyorum
Tikkabilla Lupilup! Kayıtlı Üye 12 Ekim 2009 18.678 24.178 7 Ağustos 2015 Konu Sahibi Khaleesi_ #2 Benim doktorum kadındi canım, söylemiştim daha önce.. Fiyatları devletle aynı olacaktı eğer artırmadiysa..
Benim doktorum kadındi canım, söylemiştim daha önce.. Fiyatları devletle aynı olacaktı eğer artırmadiysa..
Khaleesi_ RABBİM ne olur bir MUCİZE olsun :'( Kayıtlı Üye 24 Haziran 2015 1.015 1.039 7 Ağustos 2015 Konu Sahibi Khaleesi_ #3 Tikkabilla .!.: Benim doktorum kadındi canım, söylemiştim daha önce.. Fiyatları devletle aynı olacaktı eğer artırmadiysa.. Genişletmek için tıkla... Evet canim hatirliyorum sen memnunmuydun ?
Tikkabilla .!.: Benim doktorum kadındi canım, söylemiştim daha önce.. Fiyatları devletle aynı olacaktı eğer artırmadiysa.. Genişletmek için tıkla... Evet canim hatirliyorum sen memnunmuydun ?
Tikkabilla Lupilup! Kayıtlı Üye 12 Ekim 2009 18.678 24.178 7 Ağustos 2015 Konu Sahibi Khaleesi_ #4 Khaleesi_ .!.: Evet canim hatirliyorum sen memnunmuydun ? Genişletmek için tıkla... Evet canım hem de çok memnunum. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 1 yılı doldurduk.
Khaleesi_ .!.: Evet canim hatirliyorum sen memnunmuydun ? Genişletmek için tıkla... Evet canım hem de çok memnunum. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 1 yılı doldurduk.
Khaleesi_ RABBİM ne olur bir MUCİZE olsun :'( Kayıtlı Üye 24 Haziran 2015 1.015 1.039 7 Ağustos 2015 Konu Sahibi Khaleesi_ #5 Tikkabilla .!.: Evet canım hem de çok memnunum. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 1 yılı doldurduk. Genişletmek için tıkla... Masallah canim.ben bi arayayim musait oldugumda.kurban bayramindan hemen sonra düşünüyorum insallah olurda bende kavuşurum cicişlere
Tikkabilla .!.: Evet canım hem de çok memnunum. Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 1 yılı doldurduk. Genişletmek için tıkla... Masallah canim.ben bi arayayim musait oldugumda.kurban bayramindan hemen sonra düşünüyorum insallah olurda bende kavuşurum cicişlere