28.05.2013-03.06.2013 tarihleri arası Susesi Belekteydik. Otelden heryönüyle memnun kaldım. Tüm yemekler lezzetliydi. Her akşam farklı bir mutfak konsepti vardı. bir gün italyan bir gün çin bir gün meksika, ama tabiki ızgara sebze... başka yemeklerde oluyor. Bunun dışında otelin heryeri havuz yani adına yakışır su sesi... personel çok güleryüzlü ve ilgili şaşırtacak derecede. büyük bir otel biz bir haftada bitiremedik. iskelesi geniş şezlonglar süper rahat. Biz love lake suit te kaldık ayrı bi güzeldi ama standart odalarda deluxe zaten. Balayı çifti olduğumuzdan şampanya meyve tatlı lokum tabağı çiçek ve kırmızı saten nevresim takımı havlulardan hazırlanmış kuğular çiçek yaprakları vardı ve muhteşemdi ben o heyecanla odanın ilk görüntüsüünü çekmeyi unuttum :) olsa paylaşırdımm :) bunun dışında geceleri eğlenceli. Biz ordayken kaliteli 2 grup canlı müzik yaptı şahaneydi. Hiç bu kadar memnun kalacağımı düşünmüyodum ama bayıldık... hatta çocuğumuz olunca onunla gitme hayalleri kuruyoruz...restoran self servis ama ortalıkta sürekli garsonlar dolaşıyo ve tabakları sana taşıtmıyolar yanında tepsiyle dolaşıyolar mükemmel ilgi...sormak isteidğin bişey olursa yardımcı olurummm benim aklıma gelenler şimdilik bu kadar... ne kadar bütçeniz var bilmiyorum ama bu balayı ve bence zorlayabildiğiniz kadar zorlayın biz öyle yaptık :)