Dün yoktu eşim bugün gelecek 10 da geç mi kaldıkEvet olmuş.
Birde kopkoyu beklemeyin cizgiyi.
Bende hic bir zaman kop koyu olmadı.
14 gün koyulaşırdı hafiften.
Sizin 15 gün artik saat kacta yumurtladi isen 6 saat vaktin var. Bir önce ki günden değerlendirmeye başlamak gerek.
Bence testte sorun var uzayan akıntım var , 30 güne adet olurum genelde 15. Gün yumurtlama 16. Gün çatlama ona da uyuyor gibiBu testlerden çok yaptım bundan daha koyuydi ama sahibi olmamıs demişti eşit koyulukta olmasi lazım
Dün yoktu eşim bugün gece 10 da gelecek geç mi kalıyoruzOlmus gibi görünüyor
ben de böyle biliyorum. ikisinin de aynı koyulukta olması gerekBu testlerden çok yaptım bundan daha koyuydi ama sahibi olmamıs demişti eşit koyulukta olmasi lazım
Ama şeffaf uzatan akıntım var hem 30 güne adet olurum bugün 16. Gün çatlama oldu sanırım . Ona da uyuyor . Test yanıltıyor olabilir miben de böyle biliyorum. ikisinin de aynı koyulukta olması gerek
olabilir. siz yine de bugün deneyin neyin ne olacağı belli olmazAma şeffaf uzatan akıntım var hem 30 güne adet olurum bugün 16. Gün çatlama oldu sanırım . Ona da uyuyor . Test yanıltıyor olabilir mi
Öyle yapalım artıkolabilir. siz yine de bugün deneyin neyin ne olacağı belli olmaz
hatta benim 3 gün oldu kontrole gideli bugün 4. Gün ve yumurtam çoktan çatlamıştır ama benimki yine koyu çıkıyor. Eğer yunurta çatkar çatlamaz silikleşiyorsa yumurta çatlayınca 24 saat kadar vücutta kalıyor buna göre hesaplayabilirsiniz ama ben ne zaman çatlıyor çatlayınca hemen silikleşiyor mu emin değilim artık
Maalesef zamanını bilemeyiz.Dün yoktu eşim bugün gelecek 10 da geç mi kaldık
Maalesef zamanını bilemeyiz.
Sen değerlendir bu günü.
Yataktan da hemen kalkma sperm sıvılaşma süresi boyunca yat 30-45 dakika arası.
Sıvılaşınca tüplerden geçiyor sperm.
İlk bebek olacak sanırım.
Aslında yatak kalkmakla ilgiisi 100 % yok ama sen işini sağlam tut bi saat yat.
Zaten gününüzü biliyorsunuz.İkinci bebeğim . 2 yaşında oğlum var. O zaman aynı adetin 16. Günü yumurtlama 17. Günü çatlama görmüştüm çok netti böyle değildş
Zaten gününüzü biliyorsunuz.
Teste gerek yok.
Yumurtlama günün değişmez ki.3 sene geçti üzerinden