Kızlar lütfen bakın bu test pozitif mi

Manyakhazall

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2023
8
2
29
Kızlar Sabah ilk idrarla bu erken gebelik testini yaptım �lk yarım saatte hiçbir şey yoktu ama Bir saat sonra baktığımda ikinci çizgi böyle silik bir şekilde görünüyor sizce pozitif mi negatif mi bilemedim

Eklentiler

• 16877877114146817080903082749513.jpg
    16877877114146817080903082749513.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 1.466
  • 16877877632015757635519852965513.jpg
    16877877632015757635519852965513.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 1.461
İlk birkaç dakikada pozitif çıkması gerekiyor, sonrasındaki pozitifler yalancı pozitif sayılabilir. Kan testinde daha net sonuç alabilirsiniz ama bu teste pozitif diyemem ben.

İlk birkaç dakikada pozitif çıkması gerekiyor, sonrasındaki pozitifler yalancı pozitif sayılabilir. Kan testinde daha net sonuç alabilirsiniz ama bu teste pozitif diyemem ben.
Evet bende araştırdım öyle ilk bir kaç dakika önemli ama sonradan böyle görünce acaba olabilir mi diye merak ettim yada böyle bir şey yaşayan var mı acaba. Adetim de geçiyor 10gündur

Kızlar Sabah ilk idrarla bu erken gebelik testini yaptım �lk yarım saatte hiçbir şey yoktu ama Bir saat sonra baktığımda ikinci çizgi böyle silik bir şekilde görünüyor sizce pozitif mi negatif mi bilemedim
Bazen ilk başlarda çok silik olup görülmeyebiliyor daha sonra koyulaşıyor. Ama tekrarlayın. Bu arada 5 liralık klasik testler erken gebelik testlerinden daha iyi sonuç veriyor

Bazen ilk başlarda çok silik olup görülmeyebiliyor daha sonra koyulaşıyor. Ama tekrarlayın. Bu arada 5 liralık klasik testler erken gebelik testlerinden daha iyi sonuç veriyor
12 gündür adetim geçiyor bundan bir hafta önce de yapmıştım negatif çıkmıştı. Bu sabah öyle bir erken gebelik testi yapayım dedim ilk yarım saatte hiçbir şey yoktu sonradan böyle görünce sormak istedim

12 gündür adetim geçiyor bundan bir hafta önce de yapmıştım negatif çıkmıştı. Bu sabah öyle bir erken gebelik testi yapayım dedim ilk yarım saatte hiçbir şey yoktu sonradan böyle görünce sormak istedim
Acaba çok silikti siz mi görmediniz, benim ilk testim de varla yok arası çizgiydi

Maalesef şu an bir sağlık kuruluşuna gidip kan verebilecek imkanım yok. İmkan derken maddi anlamda değil farklı bir sebepten dolayı

Yok hayır görev dolayısıyla şehir merkezine çok uzak bir k köye taşınmak zorunda kaldık .😊😂
O zaman yarin sabah ilk idrarla testi bi tekrarla derim :)

Maalesef şu an bir sağlık kuruluşuna gidip kan verebilecek imkanım yok. İmkan derken maddi anlamda değil farklı bir sebepten dolayı

Yok hayır görev dolayısıyla şehir merkezine çok uzak bir k köye taşınmak zorunda

Yok hayır görev dolayısıyla şehir merkezine çok uzak bir k köye taşınmak zorunda kaldık .😊😂

Tekrar yap bence çünkü 10 dk sonrası sayılmayabilir
Eşim aynı testten iki tane almış yarın sabah tekrar aynısını yapsam olur mu

Aslında 10 gün gecikmeyle erken gebelik testinde daha belirgin çıkmalıydı bence. Yarın tekrarlayın inşallah vardır

Tekrar yap bence çünkü 10 dk sonrası sayılmayabilir
Herkese merhabalar ben geçen ay doktora gittim gebe kalmak için bana ilaç verdi duplaston bunu iç adetinin 3. Günü gel dedi ama benim adetim 2. Günü kesildi ben 7 aylık evliyim ve hiç korunmadim bu ay da 27 si adetim gözüküyor ama hiç belirti yok kasık ağrısı bel ağrısı ağlamak yorgunluk göğüslerimde hassasiyet var 2 gün erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif sizce bir şey varmıdır.
Kızlar bana da bir yorum yaparmisiniz sizce ben ne yapmalıyım?

X