- 5 Mayıs 2015
- 141
- 125
- 28
- Konu Sahibi eminedmr21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk bakışta röntgen filmleri sandım ayolllSana yol gorunuyor bi de Mune goruyorum.
gene akıllara zarar bir konu daha .hayırlısıLütfen demissiniz birde çok önemliymis gibi.
Ben ki kahveyi çok severim, güzelim kahveyi böyle akıl dışı şeylere alet etmiyorlar mı güceniyorum ceyceygene akıllara zarar bir konu daha .hayırlısı
Size bir yol var. Bu yolun sonunda elinde kocaman bir sopa mı desem, balta mı desem bir kadın var. Daha bir şey söyleyemedim renginizi griye çeviriyor.Merak ediyorum
Peki benim ultrason görüntüleri sanmam valla cok uykusuz kaldim benilk bakışta röntgen filmleri sandım ayolll
nerde gördün yavv beyaz atlı mıydı ?Size bir kısmet var hıphızlı geliyor
Bu yorumdan sonra fal attıgına pısman olacakLütfen hemen yıkayın bebek çıkmış kararmış ya kötü haber alacaksınız ya da bebek olup düşecek. Yolda bir adam çıkmış çok sikintili
Eşlerinin sperm test sonuçlarını atanlar oluyor, konu lütfen diye açılinca bende öyle birşey sandımPeki benim ultrason görüntüleri sanmam valla cok uykusuz kaldim ben