Kızlar lütfen bakar mısınız? Hiçbir fikrim yok.Yardımınıza ihtiyacım var:/

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
Arkadaşlar selam,ben haftaya tüylenme ve kilom için endokrine gideceğim. Benim tahlillerim vs... kaç gün sürer bilginiz var mı? Bir de tüylerin olduğu yere bkmak istiyor mu doktor? Bileniniz var mı? Ultrasona girerim büyük ihtimal sizce göbeğimdeki tüyleri almalımıyım? Özel doktora gideceğim bu arada.

Birde bilenler vardır,benim şikayetlerimle gidenler bilirler,ne istiyorlar napıyorlar? bu şikayetleri duyunca?

Leonela dedigin şikayetlerin için dr senden hormon tahlili isteyecek zaten ozelde yaptırırsan sonucu hemen alırsın istedegi testlere de baglı bu arada.. Ultrasona niye gireceksin onu anlayamadım... tuylenme sorunun içinde dr tabikide tuylenmenin oldugu yeri gorucektir sakın kesme giderken cnm :eek:lmaz:

Anladım teşekkür ederim cevap için=) en iyisi kesmeyeyim evet.Ultrasona da bakıyorlar diye duymuştum ben.

ben de gırdım bu teste. tuylenmem falan yoktu sonucum da ıyı cıktı. bı tanıdıgımda vardı. ılac verıp kan alıyolar yarım saatte bır falan. yanı ınsanın 2 saatını alıyor rahat. sebebı de erkeklık hormonunun vucutta bulunması gereken orandan fazla bulunuyor olması ve kesınlıkle tuylerınızı almayın gormelerı gerekıyormus.

bende tüğlenme uzun zamandır (16 yaşından beri) var canım. gerekli tahlilleri isteyecek doktorun ultrasonu yumurtalıklarında kist varmı yokmu diye isteyecek özele gideceksen kendi tutup bakacaktır mutlaka. bana diane 35 vermişti ve çok faydasını gördüm ilaç eşliğinde iğneli epilasyon yaptırdım şimdi rahatım ama ilacı bırakırsam geri başlıyo. kıllanmanın en büyük düşmanı kilodur. kilo aldıkça hormonlar bozuluyo tüğler çoğalıyo. benim tüğlenmem stresten olmuştu kist falan yoktu. ama hastalık işte yakalanmak çok kolay ama ne yazıkki derman bulmak zor oluyor. Allah beterinden saklasın.geçmiş olsun

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Bu endokrinolojiye gittim özel doktora.Adetinin 3.günü test yaptırıcaksın dedi. hormon tahlili oldum herşey normal görünüyor.Ama doktorum testesteron hormonu için tahlil istememiş sanırsam sonuçlarda göremedim. Ama dhea-so4=260.2

diğer hormonlarımda referans aralığı içinde. Birtek WBC=14.4 VE onun referans aralığı 4.1-11.2 yani benim yüksek. anlamadım tabi...

birde geçen yaz snu bir jinekoloğa gitmiştim.Bana hiç dememişti adetinin 3.günü ve ya 2.gününde test ol diye. Direk in aşağı test yaptır demişti... Ve orda testesteronum= 1.39 çıkmış düşünün en yüksek,0.82olması gerekirken. dhea-so4 ümde= 541.4 çıkmış.

Yani bu durumda,dün aldığım sonuçlarımla geçen yazki sonuçlarım arasında uçurum var:) ya adetimin 3.gününde yaptırmadığım için hormonlar yanlış çıktı ya da başka birşey... haaa birde geçen yaz hormonları yaptırdığımda 101 kiloydum.Şimdi 92 kiloyum. anlayamadım yani:/

X