• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bakar mısınız çok karıştım

asualty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
11
3
1
21
Kızlar ben regl 3. Günümde Klomen başladım ondan sonra çatlatma iğnesi yapıldı ovitrelle. Bugün 4. Günü dün yaptığın testler apaçık direk çift çizgi çıktı bugün en son yaptığımda var ama biraz silik çıktı beta hcg yaptırdım hcg 86 çıktı doktoruma gittik evet görünüyor ama sen perşembe günü gel kesinleştirelim hamile gibi davran ağır şeyler sakın kaldırma ilişkiye sakın girme dedi perşembe gidicem bakıcak sizce var mıdır gebelik pozitif görünüyor

Eklentiler

• IMG_7052.webp
    IMG_7052.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar ben regl 3. Günümde Klomen başladım ondan sonra çatlatma iğnesi yapıldı ovitrelle. Bugün 4. Günü dün yaptığın testler apaçık direk çift çizgi çıktı bugün en son yaptığımda var ama biraz silik çıktı beta hcg yaptırdım hcg 86 çıktı doktoruma gittik evet görünüyor ama sen perşembe günü gel kesinleştirelim hamile gibi davran ağır şeyler sakın kaldırma ilişkiye sakın girme dedi perşembe gidicem bakıcak sizce var mıdır gebelik pozitif görünüyor
Kanda 85 çıkmış zaten evet var hayırlı olsun iki gün sonraki kanda 2 katına yükselirse sağlıklı ilerliyor demektir🥰🥳🙏🏻

Çatlatma iğnesi yaptıktan sonra mi 4. Gün eğer öyleyse çatlatma iğnesi pozitif çıkartıyor bilginiz olsun hatta 10-12 güne kadar pozitif çıkartıyor doktor söylemedi mi acaba iğneden 14 gün sonra test yapmanız lazım

Ovitrellenin 4. Günü mü. Doktorunuz demedi mi ovitrrlle hcg içeriyor ve 14 gün boyunca pozitif çıkarıyor. İğnenin etkisi en erken 12. Gün Falan geçiyor doktor nasıl bu bilgiyi vermeyip bide pozitif konuşup ümitlendirmiş çok şaşırdım

canım ilk defa yaptığın için henüz tecrüben yok ben çok yaptım bu iğneleri , iğne vurduysan hep yalancı pozitif çıkar iğnenin içinde gebelik hormonu var bu iğneler sadece bedene bir destek hormonu sana yüklüyolar sonra yumurtanın kendi kendine döllenmesi gerek senin yumurtalıklarına ve eşinin sperm kalitesine bağlı. İğnenin 4. Günü nerdeyse imkansız çünkü iğne etkisi max. 12 güne kadar devam edebiliyor.

Ovitrellenin 4. Günü mü. Doktorunuz demedi mi ovitrrlle hcg içeriyor ve 14 gün boyunca pozitif çıkarıyor. İğnenin etkisi en erken 12. Falan geçiyor doktor nasıl bu bilgiyi vermeyim bide pozitif konuşup ümitlendirmiş çok şaşırdım
Bende çok şaşırdım sallamasyon yapmış doktor

Gerçekten bir doktorun böyle birşey demesi şaka gibi. HCG içerdiğini bizler bile biliyoruz iğnenin 4.gunu gebeliğin oluşup tutunup aynı zamanda betanın bu denli yükselmesi mümkün mü çok şaşkınım gerçekten ki ovitrelleden sonra iğne etkisi geçtikten sonra test yapılmalı çatlama üzerinden 14 gün geçince test yapılmalıdır diyor hep doktorlar yanlış anlaşılma olabilir bence

Ovitrellenin 4. Günü mü. Doktorunuz demedi mi ovitrrlle hcg içeriyor ve 14 gün boyunca pozitif çıkarıyor. İğnenin etkisi en erken 12. Gün Falan geçiyor doktor nasıl bu bilgiyi vermeyip bide pozitif konuşup ümitlendirmiş çok şaşırdım
Yani betan 86 var dedi bilmiyorum yok mu yani 🥹

Gerçekten bir doktorun böyle birşey demesi şaka gibi. HCG içerdiğini bizler bile biliyoruz iğnenin 4.gunu gebeliğin oluşup tutunup aynı zamanda betanın bu denli yükselmesi mümkün mü çok şaşkınım gerçekten ki ovitrelleden sonra iğne etkisi geçtikten sonra test yapılmalı çatlama üzerinden 14 gün geçince test yapılmalıdır diyor hep doktorlar yanlış anlaşılma olabilir bence
Bana yalancı gebelik yapmayacağını söyledi ama ben regl bittiği günden beri ilişkiye giriyorum bilmiyorum değil miyim yani şimdi

Son regl tarihiniz ne zaman ve iğnenin kaçıncı günü şuan
Regl tarihi 21 inde geldi geçen ay bu ayda 21 bekliyorum normalde 24 oluyordu. İğneyi vurulalım neredeyse 5. Gün olacak bir kaç saat sonra ve sonuçlar pozitif

Regl tarihi 21 inde geldi geçen ay bu ayda 21 bekliyorum normalde 24 oluyordu. İğneyi vurulalım neredeyse 5. Gün olacak bir kaç saat sonra ve sonuçlar pozitif
Şuan pozitif çıkar iğne etkisi geçmedi daha çünkü. Benim son regl tarihim 12 Şubat ve 26 sında aşılama oldum ama benim test günüm daha bu perşembe cidden çok şaşkınım doktorun pozitif demesine 4-5 günde kanda gebelik varsa bile çıkmaz çünkü oluşma aşamasında şuan

Şuan pozitif çıkar iğne etkisi geçmedi daha çünkü. Benim son regl tarihim 12 Şubat ve 26 sında aşılama oldum ama benim test günüm daha bu perşembe cidden çok şaşkınım doktorun pozitif demesine 4-5 günde kanda gebelik varsa bile çıkmaz çünkü oluşma aşamasında şuan
Ben adetim bittiği günden beri ilişkiye giriyorum ama

Bana yalancı gebelik yapmayacağını söyledi ama ben regl bittiği günden beri ilişkiye giriyorum bilmiyorum değil miyim yani şimdi
Hayır canım belki de hamilesin şuan tam net değildir demek istiyoruz sen iğneden sonra en erken 13. Gün tekrarlayın testi ozaman tam kesin sonuç alırsınız

Canım ben de benzer süreçlerden geçtim, iğne etkisiyle 13. Güne kadar idrar testinde silik de olsa pozitif gördüm, hatta umutla 13. Gün kan vermeye koştum ama kanda 5in altında çıktı ve gebelik yoktu. Doktorunun sana bu konuda bilgi vermemesi çok garip, iğneden sonra 14 gün yaptığın testler iğne etkisidir ve gebeliğe yorulmamalıdır, hamile kalmış bile olsan çatlatma iğnesinin 5. Günüyse tahminen çatlama da 4-5 gün önce oldu demektir. Çatlamadan 4 gün sonra gebelik oluştuysa bile hcg idrara yansımaz ne yazık ki 🙏🏼ha belki de gebelik vardır, ama bunu 14. Günden sonra öğrenebilirsin özellikle de kan testiyle

Back
X