Kızlar lütfen bakabilirmisiniz

Nilikom34

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
1.915
2.646
83
Daha öncede sormuştum ama içim içimi yiyor kızlar düşük yaptım kürtaj olmadım ama . Hala adet olmadım 17 /22 arasında olurdum tam 30 gün oldu adete dair hiçbir belirtim yok yaşayan varmı bunu kaç günde adet gördünüz düşükten sonra

... kimse yokmuuu

Ben 30 gün sonra oldum HCG sifirlandiginda olacaksın demişti 45 günu bulabilir diye uyarmıştı

Evet bnde dusuk yaptim ve adet olmadim adete dair hic bir belirtilerim yok aksine gebelik belirtilerim var goguslerim ve sabhtan beri sag kasim resmen cekilmisnormal sartlarda 2 gun icinde adet olmam lazim olmazsam dr gidicem

dusukten sonra esinle korunmasiz iliski yasadin mi gebelik belirtilerin var mi

Benim erken doğum olmuştu 30 35 gün sonra adet olmuştum. Ama herkes aynı şeyleri yaşıcak değil. Düşükten sonra kadın doguma gittin mi hiç?
Gittim tabiki antibiyotikle temizlendim 6 günde bitti sona erdi düşük. Sonra bekledim adet olmayı olmuyorum

dusukten sonra esinle korunmasiz iliski yasadin mi gebelik belirtilerin var mi
Korunmuyoruz geri çekilme yöntemi ile devam ediyoruz gebelik belirtisi var gibi ama yok sürekli test yapıyorum belirti olunca . Sanki hiç adet olmuycak gibi bi halim var

Benim HCG dusukten 10 gun sonra sifirlandi herkezde degisiklik gosterebiliyor
Ben sıfırlanıp sıfırlanmadına bakmadım hatta bi ara belirtim vardı diye test yaptım silik çıktı hcg ile alakalı dediler . Tekrar yaptım tamamen yoktu çizgi

Korunmuyoruz geri çekilme yöntemi ile devam ediyoruz gebelik belirtisi var gibi ama yok sürekli test yapıyorum belirti olunca . Sanki hiç adet olmuycak gibi bi halim var
Valla ne diyim hakkinizda hayirlisi ama kafanizi fazla kendi uzerinize vermeyin pisikolojikte oyle hisediyor olabilirain icin raht etmezse tekrar doktorunun yanina got soyle en iyi ve dogru teşisi o koyar seninde icin rahatlar en azindan hayirlisi hakkimizda insallah

Canım rahimde yapışıklık oluyor düşükten kürtajdan sonra bazen ama ben çok şükür dün adet gördüm tam 43 gün üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…