... kimse yokmuuuDaha öncede sormuştum ama içim içimi yiyor kızlar düşük yaptım kürtaj olmadım ama . Hala adet olmadım 17 /22 arasında olurdum tam 30 gün oldu adete dair hiçbir belirtim yok yaşayan varmı bunu kaç günde adet gördünüz düşükten sonra
Benim erken doğum olmuştu 30 35 gün sonra adet olmuştum. Ama herkes aynı şeyleri yaşıcak değil. Düşükten sonra kadın doguma gittin mi hiç?... kimse yokmuuu
Evet bnde dusuk yaptim ve adet olmadim adete dair hic bir belirtilerim yok aksine gebelik belirtilerim var goguslerim ve sabhtan beri sag kasim resmen cekilmisnormal sartlarda 2 gun icinde adet olmam lazim olmazsam dr gidicemDaha öncede sormuştum ama içim içimi yiyor kızlar düşük yaptım kürtaj olmadım ama . Hala adet olmadım 17 /22 arasında olurdum tam 30 gün oldu adete dair hiçbir belirtim yok yaşayan varmı bunu kaç günde adet gördünüz düşükten sonra
Benim HCG dusukten 10 gun sonra sifirlandi herkezde degisiklik gosterebiliyorBen 30 gün sonra oldum HCG sifirlandiginda olacaksın demişti 45 günu bulabilir diye uyarmıştı
dusukten sonra esinle korunmasiz iliski yasadin mi gebelik belirtilerin var miDaha öncede sormuştum ama içim içimi yiyor kızlar düşük yaptım kürtaj olmadım ama . Hala adet olmadım 17 /22 arasında olurdum tam 30 gün oldu adete dair hiçbir belirtim yok yaşayan varmı bunu kaç günde adet gördünüz düşükten sonra
Gittim tabiki antibiyotikle temizlendim 6 günde bitti sona erdi düşük. Sonra bekledim adet olmayı olmuyorumBenim erken doğum olmuştu 30 35 gün sonra adet olmuştum. Ama herkes aynı şeyleri yaşıcak değil. Düşükten sonra kadın doguma gittin mi hiç?
Korunmuyoruz geri çekilme yöntemi ile devam ediyoruz gebelik belirtisi var gibi ama yok sürekli test yapıyorum belirti olunca . Sanki hiç adet olmuycak gibi bi halim vardusukten sonra esinle korunmasiz iliski yasadin mi gebelik belirtilerin var mi
Ben sıfırlanıp sıfırlanmadına bakmadım hatta bi ara belirtim vardı diye test yaptım silik çıktı hcg ile alakalı dediler . Tekrar yaptım tamamen yoktu çizgiBenim HCG dusukten 10 gun sonra sifirlandi herkezde degisiklik gosterebiliyor
Valla ne diyim hakkinizda hayirlisi ama kafanizi fazla kendi uzerinize vermeyin pisikolojikte oyle hisediyor olabilirain icin raht etmezse tekrar doktorunun yanina got soyle en iyi ve dogru teşisi o koyar seninde icin rahatlar en azindan hayirlisi hakkimizda insallahKorunmuyoruz geri çekilme yöntemi ile devam ediyoruz gebelik belirtisi var gibi ama yok sürekli test yapıyorum belirti olunca . Sanki hiç adet olmuycak gibi bi halim var
Telefonuna e nabiz indir ordan Beta HCG soniclarina bakabilirsin cnmBen sıfırlanıp sıfırlanmadına bakmadım hatta bi ara belirtim vardı diye test yaptım silik çıktı hcg ile alakalı dediler . Tekrar yaptım tamamen yoktu çizgi
Canm sen adet oldun muDaha öncede sormuştum ama içim içimi yiyor kızlar düşük yaptım kürtaj olmadım ama . Hala adet olmadım 17 /22 arasında olurdum tam 30 gün oldu adete dair hiçbir belirtim yok yaşayan varmı bunu kaç günde adet gördünüz düşükten sonra
Maalesef olmadımCanm sen adet oldun mu
Düşükten sonra kac gün oldu? Hiç hcg baktrdnz mi sıfırlanmış mi?Maalesef olmadım
Şu anda 41 gün oldu baktırmadım henüz hafta içi hastaneye gidicem çok korkuyorum rahmim yapıştı diyeDüşükten sonra kac gün oldu? Hiç hcg baktrdnz mi sıfırlanmış mi?
Benimde 37gun oldu. Cuma kan verdim hcg daha sıfırlamamış. Adet olcak gibiyim olmadım daha. Doktor bekleyelim dedi..Şu anda 41 gün oldu baktırmadım henüz hafta içi hastaneye gidicem çok korkuyorum rahmim yapıştı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?