- 5 Nisan 2024
- 85
- 39
- 3
- 26
- Konu Sahibi Zeyzey272727272727
Hayırlı olsunnn67.5 bhcg elhamdülillah
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunnn67.5 bhcg elhamdülillah
Amiin inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsunnnRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Tebrik ederimmmm, bekliyoruz aramızaÇok teşekkür ederim 67.5 dün akşam bhcg baktırdım elhamdülillah![]()
Hayırlı olsun canım adetin geçmişmiydiÇok teşekkür ederim rahatlattınız evet kan verdikten sonra gel dedi doktorda![]()
Amin teşekkür ederim evet 2 gün geçtiHayırlı olsun canım adetin geçmişmiydi
Kaç gün gecikti canımKızlar çok silik çıktı gecikmedeyim ve beyaz akıntım var hergün oluyor
Ne güzel darısı bize inşallahAmin teşekkür ederim evet 2 gün geçti
Normalde bir iki gün oynar en son 2 mart da regl gördüm. Bu ay 2 nisan kan verdim çıkmamıştı doktor erken dedi 1 hafta sonra tekrar gel demişti ben birqz daha bekledim normalde beyaz akıntım regl öncesi olurdu şimdi gecikmeden beri var hemşire arkadaşıma sordum geç döllenme olabilir dedi test yap dedi çok silik çıktıKaç gün gecikti canım
Testi tekrarla günlük canımNormalde bir iki gün oynar en son 2 mart da regl gördüm. Bu ay 2 nisan kan verdim çıkmamıştı doktor erken dedi 1 hafta sonra tekrar gel demişti ben birqz daha bekledim normalde beyaz akıntım regl öncesi olurdu şimdi gecikmeden beri var hemşire arkadaşıma sordum geç döllenme olabilir dedi test yap dedi çok silik çıktı
İnşallah inşallah isteyen herkeseNe güzel darısı bize inşallah
Öyle yapıcam ya benim kafamı kurcalayan hergün beyaz akıntım gelior ve göğüs damarlarım çok belirgenleşti önce yoktu yani bi şüphelendimTesti tekrarla günlük canım
İnşallah iyi sonuçlar alırsın canımÖyle yapıcam ya benim kafamı kurcalayan hergün beyaz akıntım gelior ve göğüs damarlarım çok belirgenleşti önce yoktu yani bi şüphelendim
Sonucunuz ne oldu acabaÖyle yapıcam ya benim kafamı kurcalayan hergün beyaz akıntım gelior ve göğüs damarlarım çok belirgenleşti önce yoktu yani bi şüphelendim