- Konu Sahibi Zeyzey272727272727
-
Senin normalde gecikmen oluyomuyduİlk yaptığım baya kırmızı son ikisi idrar dan heralde silikleşti üçü de yanlış olamaz testlerin artık inşallah
Kızlar merhaba ben 1 saat önce test yaptım pozitif çıktı hemen sonra yine tuvaletim geldi suda içtim iki bardak test yaptım yine bu sefer zar zor görünen ikinci çizgi çıktı nasip olursa ilk gebelik olacak inşallah şimdi iki tane daha eczaneden istedim gelsin yaparım yine acaba idrar Seyrekleşti o yüzden mi yoksa test mi yanlış adet 2 gün gecikti
Yok saati saatineSenin normalde gecikmen oluyomuydu
Çok heyecanlıyım birde test yanlış mı diye korkumdan 3 tane yaptım yanlış değildir inşallah buraya ekledimAynı gün yapmanın bir anlamı yok.
Sabah ilk idrarla olması gerekiyor başlarda.
Ya o zaman vardır inşallahYok saati saatine
Beta HCG hormonu ne kadar düşükse o kadar silik oluyor. Hamilelik daha yeni olduğu için silik görünüyor muhtemelen. İkincisinin daha silik olması da ikinci idrar için en az 3 saat beklememiş olman diye düşünüyorum, testin kullanım kılavuzunu okursan orada yazıyordu. Art arda yapma bence. Doktora da adet gününün üzerinden 1 hafta geçmeden gitme derim çünkü kese oluşumu gerçekleşmediği için doktor kesin bir şey demiyor. Tabii çok heyecanlıysan gidebilirsin ama şimdilik sadece beta HCG hormonunun artışını takip edecektirKızlar merhaba ben 1 saat önce test yaptım pozitif çıktı hemen sonra yine tuvaletim geldi suda içtim iki bardak test yaptım yine bu sefer zar zor görünen ikinci çizgi çıktı nasip olursa ilk gebelik olacak inşallah şimdi iki tane daha eczaneden istedim gelsin yaparım yine acaba idrar Seyrekleşti o yüzden mi yoksa test mi yanlış adet 2 gün gecikti
Çok teşekkür ederim rahatlattınız evet kan verdikten sonra gel dedi doktordaBeta HCG hormonu ne kadar düşükse o kadar silik oluyor. Hamilelik daha yeni olduğu için silik görünüyor muhtemelen. İkincisinin daha silik olması da ikinci idrar için en az 3 saat beklememiş olman diye düşünüyorum, testin kullanım kılavuzunu okursan orada yazıyordu. Art arda yapma bence. Doktora da adet gününün üzerinden 1 hafta geçmeden gitme derim çünkü kese oluşumu gerçekleşmediği için doktor kesin bir şey demiyor. Tabii çok heyecanlıysan gidebilirsin ama şimdilik sadece beta HCG hormonunun artışını takip edecektir
Benimde aşılamamın 14. Hatta 16. Gününde böyleydi. Kan testi verince öğrendikBuda benim testim aşılamanın 14. Günü var mı sizce
Kaset testler doğru çıkıyor ancak çok bekletiysenizde silik çizgi çıkar 5 dk sonra çıktıysa gebe siniz betaya baktırın kan testi yaptırın hayırlı olsun bebeğinÇok heyecanlıyım birde test yanlış mı diye korkumdan 3 tane yaptım yanlış değildir inşallah buraya ekledim
Hemen çıktıKaset testler doğru çıkıyor ancak çok bekletiysenizde silik çizgi çıkar 5 dk sonra çıktıysa gebe siniz betaya baktırın kan testi yaptırın hayırlı olsun bebeğin
Yaaaa gerçekten miii bana br çok kişi hamile olsan daha belirgin olurdu dedi 14. Gün icinBenimde aşılamamın 14. Hatta 16. Gününde böyleydi. Kan testi verince öğrendikinşallah hamilesindir
Kan verdin miHemen çıktıçok teşekkür ederim
67.5 bhcg elhamdülillahKan verdin mi
Canım inşallah hamilesindir ben bir gün önce yaptığım erken gebelik testi olmasına rağmen çok çok silikti birgün sonra normal kaset testte gayet net çıktı regl 2 gün gecikinceYaaaa gerçekten miii bana br çok kişi hamile olsan daha belirgin olurdu dedi 14. Gün icin
Ya çok sevindim hayırlı olsun67.5 bhcg elhamdülillah
Hayırlı olsun canım. Hadi inşallah kan testiyle de doğrularsın sonrasında seni 2024 Aralık Anneleri grubuna bekleriz :)Yanlış foto atmışım bu pozitif net olan
Çok teşekkür ederim 67.5 dün akşam bhcg baktırdım elhamdülillahHayırlı olsun canım. Hadi inşallah kan testiyle de doğrularsın sonrasında seni 2024 Aralık Anneleri grubuna bekleriz :)
Çok teşekkür ederim Allâh razı olsunYa çok sevindim hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun, benimde reglime 3 gün var ne regl belirtisi yaşıyorum ne de hamilelik. 4 aydır deniyoruzCanım inşallah hamilesindir ben bir gün önce yaptığım erken gebelik testi olmasına rağmen çok çok silikti birgün sonra normal kaset testte gayet net çıktı regl 2 gün gecikince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?