Ben de aynı sizin durumunuzdayım hemen yaptırmayı düşünüyorum ankaradayım görüştüğünüz doktorlar hakkındaki fikirleriniz bana da özelden yazarsanız sevinirimBu yaz yaptirmam lazim ve ramazan sonrasina yaptirmayi dusunuyorum bu sebepten ne kadar erken yardim ederseniz okadar iyi. Daha iyi arastirmak istiyorum kotu bir doktora gelmek istemem yardimlarinizi esirgemeyiiiin kizlar
kime oldunuzBen de yeni oldum, doktor seçimi çok zor ne kadar araştırsanız da %100 mutlunolacağınızın garantisi yok.
ben olmadım operasyon düşünüyorum Zühtü Demir ve Ferruh Bingül bence başarısız adına üzüldüm revizyon düşünüyormusunDr. Zühtü Demir tavsiye etmiyorum.2 kez ameliyat oldum kendisine.Daha kötü oldum.Keşke güvenmeseydim...
Evet biraz zaman geçsin, düşünüyorum.Zü
ben olmadım operasyon düşünüyorum Zühtü Demir ve Ferruh Bingül bence başarısız adına üzüldüm revizyon düşünüyormusun
Iyice araştır revizyon bildiğim kadarıyla Tecrübe istiyor inşallah yaptırır mutlu olursun istediğin gibi olurEvet biraz zaman geçsin, düşünüyorum.
Ben de aynı sizin durumunuzdayım hemen yaptırmayı düşünüyorum ankaradayım görüştüğünüz doktorlar hakkındaki fikirleriniz bana da özelden yazarsanız sevinirim
Dr. Zühtü Demir tavsiye etmiyorum.2 kez ameliyat oldum kendisine.Daha kötü oldum.Keşke güvenmeseydim...
Resim atmaniz mumkunmuKızlar ben yıllardır forumu takip ediyorum. Önceki hesabımın mail adresini ve şifremi unuttuğum için kullanamdım yeni hesap açtım o yüzden. 2013 yolunda Sayfalarca okuyup Zühtü demire ameliyat oldum. hem de iki kez. İkincisini düzeltme gibi yaptı. Ama burnum facia. Önden aşırı yamuk ve şiş. İki yandan da çok farklı. Hayata küstürdü beni. Şuna yaptırın buna yaptırın diyemem. Ama benim tavsiyem Zühtü Demire yaptırmayın. Ne zaman kontrole gittiysem çok güzel oldu , zaten bu kadar düzelirdi kalın derilisin diyip durdu. Çektiği fotoğrafları da mı görmüyor anlamadım. Kalın deriliyim. Ama bu kadar patates gibi yamuk yumuk bir burna sahip olcak kadar da deil. Ucu bi garip her yeri garip. Benim tavsiyem onu düşünüyorsanız bin kez düşünün.
Burdan resmimi paylaşmayı düşünmüyorum. Zühtü beye mi ameliyat olmayı düşünüyorsunuz. Özelden yada mail yoluyla atabilirim çok istersenizResim atmaniz mumkunmu
Bana da yollayabilir misiniz gecmis olsunBurdan resmimi paylaşmayı düşünmüyorum. Zühtü beye mi ameliyat olmayı düşünüyorsunuz. Özelden yada mail yoluyla atabilirim çok isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?