Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KİZLAR LUTFEEN YARDİM EDİN ANKARADA ESTETİK OLANLAR ONCE SONRA YAPABİLİRLERMİİİİ
- Konu Sahibi trpippa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben de aynı sizin durumunuzdayım hemen yaptırmayı düşünüyorum ankaradayım görüştüğünüz doktorlar hakkındaki fikirleriniz bana da özelden yazarsanız sevinirimBu yaz yaptirmam lazim ve ramazan sonrasina yaptirmayi dusunuyorum bu sebepten ne kadar erken yardim ederseniz okadar iyi. Daha iyi arastirmak istiyorum kotu bir doktora gelmek istemem yardimlarinizi esirgemeyiiiin kizlar
- 8 Nisan 2017
- 15
- 3
- 86
- 35
- 21 Temmuz 2015
- 6.665
- 6.061
- 198
kime oldunuzBen de yeni oldum, doktor seçimi çok zor ne kadar araştırsanız da %100 mutlunolacağınızın garantisi yok.
Zü
ben olmadım operasyon düşünüyorum Zühtü Demir ve Ferruh Bingül bence başarısız adına üzüldüm revizyon düşünüyormusunDr. Zühtü Demir tavsiye etmiyorum.2 kez ameliyat oldum kendisine.Daha kötü oldum.Keşke güvenmeseydim...
Evet biraz zaman geçsin, düşünüyorum.Zü
ben olmadım operasyon düşünüyorum Zühtü Demir ve Ferruh Bingül bence başarısız adına üzüldüm revizyon düşünüyormusun
Iyice araştır revizyon bildiğim kadarıyla Tecrübe istiyor inşallah yaptırır mutlu olursun istediğin gibi olurEvet biraz zaman geçsin, düşünüyorum.
Ben de aynı sizin durumunuzdayım hemen yaptırmayı düşünüyorum ankaradayım görüştüğünüz doktorlar hakkındaki fikirleriniz bana da özelden yazarsanız sevinirim
Okadar zor ki forumda yorumlara bakiyorum surekli hem iyi seyler var hemde cok kötü. Reklam oldugunu soyleyenler var karalama kampanyasi oldugunu soyleyenler var suan hic kimseye 2 defa bakamiyorum bile cok zor gercekte
Dr. Zühtü Demir tavsiye etmiyorum.2 kez ameliyat oldum kendisine.Daha kötü oldum.Keşke güvenmeseydim...
Gecmis olsun insan olunca cok guzel olsun istiyor haliyle. Ne denilir bilemedim
Selam kızlar.Ben Ferruh Bingüle burun estetiği ameliyatı oldum.bugün 12.günüm.inanılmaz memnun kaldım.Ferruh Beyle ilgili bilgi ararken amleiyat öncesi boyle bi yorumun sizlerede faydalı olacagını düsündüm.öncelikle Ferruh bey işinde çok tecrübeli ve çok yoğun biri.ilgi çok fazla.Ofisi next level loft ta.ilk muayene için biraz beklemiştim.ama inanın değdi.muayene ücretsiz.nefes problemi yaşıyordum eğrilikten dolayı.içten bir eğrilik vardı ve bu dışada vurmaya başlamıstı.Ferruh bey hemen anladı ne şikayetm olduğunu ve letdown tekniği ile bütün problemlerimi ve şeklinide birlikte düzeltebiliceğini söyledi.2hafta sonra karar verip ameliyat tarihi aldım.Ameliyatımın ilk günü hiç ağrı çekmedim.morluklarımda okadar azdıki.sonrasında hafif bi şişme oldu gözlerimde eve gittigimde.Birkaç gün sonrada inmeye başladı.Gözüme kan oturdu birtek o da yavaş yavaş geçiyor Ferruh bey çok normal olduğunu söyledi.Tamponlarım çıkarılırkende hiç acı hissetmedim burnumu gördüğüm ilk dakika kendisine teşekkür ede ede bitiremedim harika ve doğal duruyordu o şiş haline rağmen ve nefes alabiliyorum artık kendisine bir ömür ne kadar teşekkür etsem az.Son bantlarımın çıkmasını bekliyorum şimdi .
- 2 Aralık 2017
- 214
- 50
- 18
- 32
Doktor Mesut Kaya’yı araştır instgramda paylaşımlar yapıyor .. yaptığı burunlar çok doğal .. bende uzun araştırmalar sonrası ona ameliyat oldum .. forumda doktorların ameliyat sonrası ilgisizliğinden yakınıyorlar , Mesut hoca hala çok ilgili ne sorsam yanıtlıyor .. kendimden utandım açıkcası
Kızlar ben yıllardır forumu takip ediyorum. Önceki hesabımın mail adresini ve şifremi unuttuğum için kullanamdım yeni hesap açtım o yüzden. 2013 yolunda Sayfalarca okuyup Zühtü demire ameliyat oldum. hem de iki kez. İkincisini düzeltme gibi yaptı. Ama burnum facia. Önden aşırı yamuk ve şiş. İki yandan da çok farklı. Hayata küstürdü beni. Şuna yaptırın buna yaptırın diyemem. Ama benim tavsiyem Zühtü Demire yaptırmayın. Ne zaman kontrole gittiysem çok güzel oldu , zaten bu kadar düzelirdi kalın derilisin diyip durdu. Çektiği fotoğrafları da mı görmüyor anlamadım. Kalın deriliyim. Ama bu kadar patates gibi yamuk yumuk bir burna sahip olcak kadar da deil. Ucu bi garip her yeri garip. Benim tavsiyem onu düşünüyorsanız bin kez düşünün.
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Resim atmaniz mumkunmuKızlar ben yıllardır forumu takip ediyorum. Önceki hesabımın mail adresini ve şifremi unuttuğum için kullanamdım yeni hesap açtım o yüzden. 2013 yolunda Sayfalarca okuyup Zühtü demire ameliyat oldum. hem de iki kez. İkincisini düzeltme gibi yaptı. Ama burnum facia. Önden aşırı yamuk ve şiş. İki yandan da çok farklı. Hayata küstürdü beni. Şuna yaptırın buna yaptırın diyemem. Ama benim tavsiyem Zühtü Demire yaptırmayın. Ne zaman kontrole gittiysem çok güzel oldu , zaten bu kadar düzelirdi kalın derilisin diyip durdu. Çektiği fotoğrafları da mı görmüyor anlamadım. Kalın deriliyim. Ama bu kadar patates gibi yamuk yumuk bir burna sahip olcak kadar da deil. Ucu bi garip her yeri garip. Benim tavsiyem onu düşünüyorsanız bin kez düşünün.
Burdan resmimi paylaşmayı düşünmüyorum. Zühtü beye mi ameliyat olmayı düşünüyorsunuz. Özelden yada mail yoluyla atabilirim çok istersenizResim atmaniz mumkunmu
- 30 Mart 2017
- 31
- 10
- 6
- 35
Bana da yollayabilir misiniz gecmis olsunBurdan resmimi paylaşmayı düşünmüyorum. Zühtü beye mi ameliyat olmayı düşünüyorsunuz. Özelden yada mail yoluyla atabilirim çok isterseniz