- 17 Aralık 2024
- 55
- 19
- 3
- 27
- Konu Sahibi zeyneppala
çok silik gibi ilk 10dk da çıktı kurumamıdır gebelik var mıdır bir yorumlayabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 10 dakika içinde çıktıysa kan tahlili verEki Görüntüle 3529887
çok silik gibi ilk 10dk da çıktı kurumamıdır gebelik var mıdır bir yorumlayabilir misiniz
Canım bende bu testle bu şekilde öğrendim hamileliğimi inşallah vardır senindeEki Görüntüle 3529887
ay inşallah canım yaLaboquick kuruma çizgisi çıkarmıyor hamilesiniz bence
inşallah ya yarın tekrarlayıp kan vereceğim dua en kızlarımmCanım bende bu testle bu şekilde öğrendim hamileliğimi inşallah vardır seninde
yarın tekrar test yapıp hemen vereceğim inşallah vardırCanım 10 dakika içinde çıktıysa kan tahlili ver
Kan tahlili verdinizmiEki Görüntüle 3529887
verdim canım yarın öğleden sonra sonuç çıkacak bekliyorum vallahiKan tahlili verdinizmi
Çooooook yüksek ihtimalle hamilesiniz labaquick hiç gölge gibi çizgi çıkarmıyorverdim canım yarın öğleden sonra sonuç çıkacak bekliyorum vallahi
inşallah yaa öyledir çok ümitliyim herkes öyle dedi kuruma çizgisi yapmıyorÇooooook yüksek ihtimalle hamilesiniz labaquick hiç gölge gibi çizgi çıkarmıyor
Bencede hamilesiniz gibi duruyor. Sadece laboquickte böyle çıkan test erken gebelik testinde daha da belirgin şekilde çıkıyor benim tecrübemle. Zaten kan vermişsiniz güzel haberler almanızı dilerimEki Görüntüle 3529887
İnşallah hamilesinizdirverdim canım yarın öğleden sonra sonuç çıkacak bekliyorum vallahi
beta 60 çıktı hamileyim canımİnşallah hamilesinizdir
Tebrik ederim peki belirtileriniz nelerdi yüzünüzde sivilce çıkmış mıydıbeta 60 çıktı hamileyim canım
canım kasık ağrısı çektim regle benziyor ama değil birde göğüslerim şişti ve sertleşti başka bir belirtim olmadı bat a üç gün kala test yaptım çol çok silik çıktı öyle öğrendimTebrik ederim peki belirtileriniz nelerdi yüzünüzde sivilce çıkmış mıydı
Canım sanki var gibi ama bu testler de gün geçtikçe koyulaşıyor benim de aynı olduEki Görüntüle 3529887
Tebriklerrrbeta 60 çıktı hamileyim canım
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğinizcanım kasık ağrısı çektim regle benziyor ama değil birde göğüslerim şişti ve sertleşti başka bir belirtim olmadı bat a üç gün kala test yaptım çol çok silik çıktı öyle öğrendim