Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 385513 Eki Görüntüle 385512
ben bu takımı aldım..çok baktım modellere hepsi aynı geldi..bunu görnce işte dedim...
Kızlar selam ben aslında Karaca'dan bi yemek takımı alacaktım fakat son anda vazgeçtim olumlu olumsuz (çoğu olumsuz) bayağı bi yorum alınca kafam karıştı sonuçta sürekli yemek takımı alınmıyor...Kütahya porselenide çok övenler vardı fakat ben modellerini çokta beğenmiyordum taaaa ki yeni ürünleri çıkana kadar...Sizce hangisini alayım en çok bunları beğendim hadi bana yardım zamanı
Eki Görüntüle 358131 Eki Görüntüle 358132 Eki Görüntüle 358133 Eki Görüntüle 358134 Eki Görüntüle 358135 Eki Görüntüle 358136
Aldığınız biriz'i kullandınız mı? nasıl? benim bi takım kütahya vardı, birde biriz porselenin bir modelini beğendim aldım. Benim aldığım model de sizin paylaştığınız desen gibi bir çok markada var. Biev'de aynı desen vardı mesela. Ben porselenlerini de beğendim. Taklit olduğunu düşünmüştüm ama bana gittiğim heryerde aynı açıklama yapıldı. "Türkiye'de porselen üreten belli firmalar var, onların dışında diğer bütün firmalar çin'deki üreticilere ürettirip altına kendi markasını yazıyormuş. o yüzden aynı model ve deseni bir çok markada görmek mümkün olabiliyor. Hatta kütahya porselen bile bazı modellerini çin'de ürettiriyor diye duydum. Doğruluk derecesini bilemiyorum tabi. Bakalım kullanmaya başlayınca aralarındaki farkı anlayacağım.Eki Görüntüle 358138 yüklendi mi anlayamadım ama karacanın yan ürününü almıştım ben markası britz aynı fabrikada üretiliyormuş bir de ışığa göre renk falan değiştiriyor bu modeli de göz önünde bulundurabilirsin
her markada geçerli değil, ama aynı desen üretildiği sürece parçaları belli bir ücret karşılığında temin edilebilirmiş.Kızlar şu yemek takımlarında kırıldığı zaman değiştirme olayı var ya tüm markalarda geçerli midir?
Ben 850 tl aldım kare takımımı. Sorun yaşanır mı bilemiyorum canım, ama baskılı modellerde solma fln olabilir belki. Ama en azından kırıldığında ya da solduğunda üzülmezsin, zaten uyguna almıştım der kendini teselli edersinyemek takımına 1000 tl çok gibi geliyo bana hatta yeni modeller 1230 tl, 400-500 e varken,onlardan alsak çok mu sorun yaşarız acaba
Eki Görüntüle 385513 Eki Görüntüle 385512
ben bu takımı aldım..çok baktım modellere hepsi aynı geldi..bunu görnce işte dedim...
Bana da çok geliyor ya sonuçta o kadar para fazla:26: O para bi aylık maaş gibi geliyor bana ...Bi ekonomist olarak ben o açıdan bakıyorum heheheyemek takımına 1000 tl çok gibi geliyo bana hatta yeni modeller 1230 tl, 400-500 e varken,onlardan alsak çok mu sorun yaşarız acaba