Kızlar Kütahya porselenden hangisini seçeyim ??? (resimli)

4 ve 6 çok güzel benim zevkime göre....:46:

Ay bu da çok güzel bi model yaaaaa:16: Güle güle kullan canım mutlu günlerde :34:

Bana da çok geliyor ya sonuçta o kadar para fazla:26: O para bi aylık maaş gibi geliyor bana ...Bi ekonomist olarak ben o açıdan bakıyorum hehehe:9:

evet yaa bir ay yemek takımına çalışılır mı çook geliyo vallaaa

Ben 850 tl aldım kare takımımı. Sorun yaşanır mı bilemiyorum canım, ama baskılı modellerde solma fln olabilir belki. Ama en azından kırıldığında ya da solduğunda üzülmezsin, zaten uyguna almıştım der kendini teselli edersin :34:
o yüzden gönlüne hangisi yatıyorsa onu al.

aynen öyle pahalı alınca tabak kırılsa insanın canı acır.. :34:

hangısını alırsan al ama kutahyadan al ben de aldım hatta bayagı pahalıydı 1000 tl den fazlaydı ben set almadım yanı catal kasık baska marka tabak baska kahvaltılık baska gunluk baska
ama cok memnunum ne cızılme ne bısı
bı tanesında catlak oldu ama sanırım onu ben vurdum bı yere

ben birincisi derim cok sik ayni zamanda da modern goz yormayan bi model digerlerinde cizimler sanki goz yoruyomus gibi geliyor bana ben olsam hic dusunmem direk birncisini alirim...

5. takım hoş ama desenlerin tabağın iç kısmında olması desene zarar verirmi şüpheliyim. çatal bıçak sürttüğünde yıpranırsa kötü olur.

Bende 3. de kini beğendim baya bir zaman önce eklemişsin hangisini aldın canım?

canım kütahya porselenin satış sitesi var oraya bak derim daha şık modeller bulabilirsin ben kütahyadayım ayrıca bu piyasada 445 değil 390 lira :)

aa öyle mi? ya ben çeyizime alacağım zaten baya masraf var bunu uygun bi takım alaym dedim ilerde zaten daha şık alırım

ben dallı güllü modellerden hoşlanmadığım için bunu beğendım açıkcası güle güle kullan

Back
X