Kızlar Kütahya porselenden hangisini seçeyim ??? (resimli)

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar selam ben aslında Karaca'dan bi yemek takımı alacaktım fakat son anda vazgeçtim olumlu olumsuz (çoğu olumsuz) bayağı bi yorum alınca kafam karıştı sonuçta sürekli yemek takımı alınmıyor...Kütahya porselenide çok övenler vardı fakat ben modellerini çokta beğenmiyordum taaaa ki yeni ürünleri çıkana kadar...Sizce hangisini alayım en çok bunları beğendim hadi bana yardım zamanı :34:

Eki Görüntüle 358131 Eki Görüntüle 358132 Eki Görüntüle 358133 Eki Görüntüle 358134 Eki Görüntüle 358135 Eki Görüntüle 358136

$britz.webp yüklendi mi anlayamadım ama karacanın yan ürününü almıştım ben markası britz aynı fabrikada üretiliyormuş bir de ışığa göre renk falan değiştiriyor bu modeli de göz önünde bulundurabilirsin

canım 1. model zaten karacadaki modele benziyor eğer çubuklu bir model beğendiysen onu seç derim ama ben 4. modeli çok beğendim fiyatını hatırlıyorsan yazabilirmisin?4. modelde çok şık ve değişik onu da düşün bence

bende bernardo karaca arasın da gidip geliyorum ama çok kararsızım sanırım kütahya ya da bakmam lazım
şuan ikisinde de kampanya var ama bu gidişle ben ikisini de kaçırıcam :10::10:

bernardonun bahsedilen modelinin aynısından farklı bir markada bende gördüm hatta o model benim de en çok beğendiğim model ama çok pahalı :19::19:
bilmediğim markayı da tercih edemem diye vazgeçmiştim :50::50:

ben 2 yi ve 5i beğendim biri grili takım biri sarı masa örtünü de takımına göre alırsın çok hoş bir kombin olur.sen hangi renk seviyorsun hem salonun falan belliyse ona da uydurabilirsin takımın rengini güzel akşam yemeklerini salonundaki masaya hazırlarsın o açıdan yani

2 ve 6 ya bayıldım canım çok güzel benimde yemek takımım kütahya annem almış ama oldukça memnun kütahyanın ürünlerinden benimki kırmızı çiçekli .ben 2 ve 6 yı çok beğendim şimdiden hayırlı olsun canım

bence 2. model çok tatlı duruyor :)

hem ister altınlı ister gümüşlü çatal bıçak takımı ile kullanabilirsin hem spor hem şık yani :16::16::16:

ama bu Bernardonun ürünü olması lazım

Eki Görüntüle 358138 yüklendi mi anlayamadım ama karacanın yan ürününü almıştım ben markası britz aynı fabrikada üretiliyormuş bir de ışığa göre renk falan değiştiriyor bu modeli de göz önünde bulundurabilirsin

bu benim bernardo dan aldığım royal 'in yemek takımı..

ama britz diye bir marka sanırım aynı ürünü taklit etmeye çalışmış.. bu resimdeki diil ama o tabakları falan daha farklı..

bende bernardodan almadan önce bir züccaciyecide bu ürünü gördüm , görünüşte benzerlik var.. nasılda böyle çalıyorlar modeli diye de baya şaşırmıştım.. ama tabaklara dokununca iş bitiyor tabi.. royaldeki his yok takımda, desenler tamamen ele geliyor yani desenler tabağın dışında, royalde ise üzerinde bir kat daha tabaka var, desenler altta kalıyor..

bana bu marka baya kalitesiz geldi bende vazgeçtim 500 tl daha ucuz ama fark ta var..

Birinci ve ikinci takımı beğendim ben canım.
İyi günlerde kullannnn.

Back
X