Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonradan çıkan her çizgi kuruma
Oylemi dersin cok istemisdim bu ay yoruldm artik ya gercekdensonradan çıkan her çizgi kuruma
o kadar çok başıma geldi ki ama hepsinde adet oldum
bende oyle dusundum ama umutEvet bu kuruma çizgisi
Ayni testden gecen ay yapmisdim boyle bir cizgi belirmemisdi ama goruntusu kuruma cizgisi gibiEvet bu kuruma çizgisi
inseAllah senin ki öyle değildir ama ilk 10 dk içinde çıktı çıktıOylemi dersin cok istemisdim bu ay yoruldm artik ya gercekden
First diye bir testinseAllah senin ki öyle değildir ama ilk 10 dk içinde çıktı çıktı
sonra çıkan her çizgi negatif
O testi ben epeydir kullanıyorum hiç kuruma çizgisi çıkarmamışti özellikle bekletiyordum çıkartıyor mu diye bence 2 gün.sonra tekrar test yapFirst diye bir test
Şimdi bu mesaj gereksiz bir umut, böyle söylemek yerine " yine de siz emin olmak için 2 3 gün sonra bi daha test yapıp ilk 10 dk bakıp sonrasında testi direk çöpe atın kafanız karışmasın " diyebilirdiniz. Sizde kuruma çizgisi çıkmaz onda çıkar. Bu tarz durumlarda söylenilen bi söz insanda çılgın umut yapar ve hayal kırıklığı olur kendimden biliyorum 3 yıl boyunca her ay aynı şeyleri yaşadım.O testi ben epeydir kullanıyorum hiç kuruma çizgisi çıkarmamışti özellikle bekletiyordum çıkartıyor mu diye bence 2 gün.sonra tekrar test yap
Canim ben bu testden gecen ay yapdm kuruma cizgisi vermedi ozellikle bakdimki bidahaki ay yaparsam kuruma varmi yokmu anlaya bileyimO testi ben epeydir kullanıyorum hiç kuruma çizgisi çıkarmamışti özellikle bekletiyordum çıkartıyor mu diye bence 2 gün.sonra tekrar test yap
Yani bilmiyorum kurtajdan cok etkilendim ve surekli hamile kalmayi dusunuyorum evet herseyden umut ariyorum beynimi sakinlestirebilsem hamile kalacagima inaniyorum ama olmiyor elimde deyil hep kendimi hamileligi dusunurken ve arasdirirken buluyorumŞimdi bu mesaj gereksiz bir umut, böyle söylemek yerine " yine de siz emin olmak için 2 3 gün sonra bi daha test yapıp ilk 10 dk bakıp sonrasında testi direk çöpe atın kafanız karışmasın " diyebilirdiniz. Sizde kuruma çizgisi çıkmaz onda çıkar. Bu tarz durumlarda söylenilen bi söz insanda çılgın umut yapar ve hayal kırıklığı olur kendimden biliyorum 3 yıl boyunca her ay aynı şeyleri yaşadım.
Haklisiniz bende ayni DurumdayimYani bilmiyorum kurtajdan cok etkilendim ve surekli hamile kalmayi dusunuyorum evet herseyden umut ariyorum beynimi sakinlestirebilsem hamile kalacagima inaniyorum ama olmiyor elimde deyil hep kendimi hamileligi dusunurken ve arasdirirken buluyorum
Haklisiniz bende ayni Durumdayim