Kızlar kürtajdan 37 gün geçiyor halen adet olmadım

DrGunay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.270
9
,Buradan ben de kendi hikayemi anlatmıştım hatırlarsanız.29 mayis kalp atışları durduğu için bebeklerimi aldırmak zorunda kalmıştım.Bebeğimi kayb ettiğim gün ikiz olduklarını öğrenmiştim.Hala kendimi toparlayamadım.Bu gün kürtajdan 37 gün geçiyor halen adet olmadım kızlar .Siz Kürtajdan ve ya düşükten kaç gün sonra adet oldunuz canlar?

canım ben kürtaj olmdım normal düşük ama bn 31 gün sonra oldum..ama 40 gün olmazsan dr a gitmen gerekiyor die forumdan okumuştum..40.günü bi bekle bakalım..ama forumda gördüğüm kadarıyla 50.gün bile olan var telaş yapma..

Canım ben 4,5 aylık doğum yaptım.Bebekler canlıydı doğduklarında ama çok küçük oldukları için yaşatılma durumları olmadı..Benimkiler de ikizdi..Biri kız biri erkek..Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum aynı zamanda normal doğum yaptım..Ancak bebekler doğduklarında kordonları ve plesantaları hala içimdeydi..Dr bebekleri kordonlarından kestikten sonra anestezi altında kürtaj yaptı..Rahim içinde kalan diğer gebelik ürünlerinden temizledi sanırım rahmimi..Bebeklerin Plesantası falan...Daha sonra 15 gün boyunca lekelenmelerim ve ağrılarım oldu rahim küçülürken..Ancak tam 37. gün adet oldum...

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim kızlar.
Bademim seni çok yakından takib ediyorum canım.Üzülme tanrım bir gün seni mutlakka ödüllendiricek.Çok mutlu olucaksın inşallahh..Bebeklerin bitin acılarını unutturucak inşallah canım.Kendini yıpratma sakın canım.
Benim dayımın kızı 11 senede 2 kez hamile kamış birisini 8 aylık ölü doğurmuş ikincisi 3 aylık kalbi durmuş.ve 7 senedir ki hamile kalamıyorçTüp bebek tedavisine başlıycaktı bu ay.Adetini bekliyordu.Düzensiz adet olduğu için zamanını bilemiyordu.2 ay adet olamayınca doktora gitmiş ve doktor hamilesin demiş.Kız şaşırmış inanmamış ve 3 başka merkezde usg girmiş ve hamile olması kesinleşmiş.Doktorlar bunun bir mucize olduğunu söğlüyor.İnşallah o mucize bir gün bize de kısmet olur ama çok kısa bir zamandaçSakın kendini bırakma canım mucadele etmemiz gerek.Sana yazdıka ben düşünüyorum acaba sana tavsiye ettiklerime kendim uyuyormuyum ki...

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim kızlar.
Bademim seni çok yakından takib ediyorum canım.Üzülme tanrım bir gün seni mutlakka ödüllendiricek.Çok mutlu olucaksın inşallahh..Bebeklerin bitin acılarını unutturucak inşallah canım.Kendini yıpratma sakın canım.
Benim dayımın kızı 11 senede 2 kez hamile kamış birisini 8 aylık ölü doğurmuş ikincisi 3 aylık kalbi durmuş.ve 7 senedir ki hamile kalamıyorçTüp bebek tedavisine başlıycaktı bu ay.Adetini bekliyordu.Düzensiz adet olduğu için zamanını bilemiyordu.2 ay adet olamayınca doktora gitmiş ve doktor hamilesin demiş.Kız şaşırmış inanmamış ve 3 başka merkezde usg girmiş ve hamile olması kesinleşmiş.Doktorlar bunun bir mucize olduğunu söğlüyor.İnşallah o mucize bir gün bize de kısmet olur ama çok kısa bir zamandaçSakın kendini bırakma canım mucadele etmemiz gerek.Sana yazdıka ben düşünüyorum acaba sana tavsiye ettiklerime kendim uyuyormuyum ki...

Maşallah,sağlıkla büyüsün bebecik..Darısı başımıza inşallah..:Saruboceq:

,Buradan ben de kendi hikayemi anlatmıştım hatırlarsanız.29 mayis kalp atışları durduğu için bebeklerimi aldırmak zorunda kalmıştım.Bebeğimi kayb ettiğim gün ikiz olduklarını öğrenmiştim.Hala kendimi toparlayamadım.Bu gün kürtajdan 37 gün geçiyor halen adet olmadım kızlar .Siz Kürtajdan ve ya düşükten kaç gün sonra adet oldunuz canlar?

bende 15+3 günlükken bebkte sorun olması nedeni ile suni sancı ile normal doğum yaptırıldı. bundan sonra tam 52 gün sonra ilk adetimi gördüm.ondan sonra 2 defa doktora gittim bir sorun yoktu. normali 40 gün diyorlar ama bazılaında bu süre uzayabiliyormuş. ilk adetten sonrada eski periyodunda düzenli görmeye devam ediyorum. ama tabii hiçbirşey ihmale gelmez. biraz daha bekle olmazsan git doktora bence.

merhaba benimde bugun 43.gün hala adet olmadım.bende endişelendim.bu hafta içi doktora gitmeyi düşünüyorum

slm kızlar bende 22 gun once bebegımı dusurdum kucuktu 6 haftalık kurtaj olmadım adet bır olsam sabırsızlıkla beklıyorum adet gunumu bebegım olsun ıstıyorum cunku tekrar

Kizlar bu konuyu açtıktan 1 saat sonra adetim geldi :)..

ayyyyyyy ne guzel darısı bızım basımıza bende olmayı cok ıstıyorum kaydirigubbakcemile3 adet soktrurucumu ıcsem ne ya cok sıkıldım beklemekden ay eskıden gelmesın derdık sımdı olsun dıoz kaydirigubbakcemile3

Evet canım ya hiçç gelmesin desek hemen beklediğimizden de erken gelir bu adet denen şey yaa..

bende hala adet olamadım.bugun 46.gün.geçen gün doktora gittim.ilaç verdi.onu kullan ilaç bittikten 1 hafta sonra adet olursun dedi.inş.olurum.iyice sıkıldım çünkü.karnımda ağrı var sanki adet sancısı gibi.wc ye gidiyorum bişey yok.acayip stres yaptım

ben de boş gebelikten dolayı mayıs ayında kürtaj oldum.adet olacağım günü heyecanla bekleyeceğimi söyleselerdi inanmazdım.40 gün sonra olmazsan gel demişti doktorum.43.günde oldum.yine de gittim doktora rahimde yapışıklık falan var mıdır acaba diye ama herşey yolunda dedi.ben de olana kadar acayip stresliydim.her tuvalete girişimde bi umutla bekliyodum.

herşey gibi bunda da stres yapmamak lazım.kimi insanda 50-60 güne kadar uzayabiliyomuş.steril ortamda ve tecrübeli bi doktor tarafından yapıldıysa problem olma olasılığı çok çok az.gönlünüzü ferah tutun.

kadın olmak ne zor şeymiş ya.

slm kızlar sonunda bende adet oldum 30 gunde oldum yanı normal oldu normal adet suremde oyle

günaycım çok üzüldüm canım
bende bugün 9+6 günlük bebeğimi kaybettim şu anda çok üzgünüm ama sanada çok üzüldüm canm bende 29 mayısta anne olacağımı öğrenmiştim ama nasip değilmiş tatlım
uzun zamandır kk ya girmiyordum yeni haberim oldu canım çok geçmiş olsun
allahım tez zamanda yeniden anne olmay nasip etsin bizlere başka ne diyebilirimki

kızlar bende 13 haziranda kürtaj oldum bebeğim 8,5 haftalıktı lekelenmem devam etti 20 gün sonra hastaneyi aradım dr ilaç verdi ilacı bittirdikten iki gün sonra oldum dün kontrole gittim şükür herşey iyiymiş bende tam 30 gün geçtikten sonra oldum bundan iki sene önce bebeğimi kaybettim ozamanda tam bir ayda olmuştum

X