Yaaaa Allah gönlünüze göre versinYaaaa canım benim ne kadar mutlu oldum bir bilsennnn
Amin canım sende lekenme yumurtamadan kaç gün sonra oldu bende kahverengi lekenme var ve adetime 8 gün var ve meme ucum ilginç bir şekilde şişip sönüyor ve çok aç hissediyorum 2 saat yemek yemesem sanki gün boyu yemek yememişim gibiİsteyen herkese nasip etsinnnnnn arkadaşlar iyi kötü burda çok başlık açtım ve yardımcı oldunuz teşekkür ederim dualarım hep sizinle..
Ya doktora hemen gitmeyin 5-6 haftalık olmayana kadar cünkü cok yeni kese bile gözükmeyebilir bu haftadaVerdim verdimmm
3 haftalık suan
Bebeğim bende bugün meme ucu ile alakalı aynı şeyi yaşadım yani dünden beri. Zaten konu açmıştım leke cumartesi geldi ama 1.81 çıktı iki gün daha bekle batın ne zamanAmin canım sende lekenme yumurtamadan kaç gün sonra oldu bende kahverengi lekenme var ve adetime 8 gün var ve meme ucum ilginç bir şekilde şişip sönüyor ve çok aç hissediyorum 2 saat yemek yemesem sanki gün boyu yemek yememişim gibi
Evet öyleymişYa doktora hemen gitmeyin 5-6 haftalık olmayana kadar cünkü cok yeni kese bile gözükmeyebilir bu haftadahayırlı olsun
Iki günde bir olacak sekilde takip mi edilecek nasil olacakEvet öyleymişama burda öyle yazılar yazıyorlarki inşallah değer iki gün sonra yükselir
17 ŞubatBebeğim bende bugün meme ucu ile alakalı aynı şeyi yaşadım yani dünden beri. Zaten konu açmıştım leke cumartesi geldi ama 1.81 çıktı iki gün daha bekle batın ne zaman
Yaa canım çok sevindim. Hayırlı olsun. Bebişinle sana sağlık diliyorumKızlar hamileyim 30.78
Hayırlı olsun öncelikle inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişinizeEvet iki günde bir iki katı çıkması lazımmış , gerçi benim cumartesi 1,81di bugün 30.78
Test sonucunuz cikti mi acabaAtıcamm bekliyorummm
Hayırlı olsun öncelikle inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişinizene kadar zamandır deniyordunuz
Evet gebeyimTest sonucunuz cikti mi acaba
Zeyyy prodoctor mu prodictor mu :)Prodoctor
Zeyyy prodoctor mu prodictor mu :)
Çok sevindim maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misiniz gebelerin duası kabul olurmuş yarın bende test yapacağım ümidim yok ama işte bakalımEvet gebeyim
Tabiiiikiii ederiiiim inşallah yarın pozitifi görürsünÇok sevindim maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misiniz gebelerin duası kabul olurmuş yarın bende test yapacağım ümidim yok ama işte bakalım
Allah razı olsun canımTabiiiikiii ederiiiim inşallah yarın pozitifi görürsün
HepimizdennnAllah razı olsun canım
Canım günaydınProdoctor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?