• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR KORUMA ÇİZGİSİ Mİ ACİLLLLL

İsteyen herkese nasip etsinnnnnn arkadaşlar iyi kötü burda çok başlık açtım ve yardımcı oldunuz teşekkür ederim dualarım hep sizinle..🥹😍

İsteyen herkese nasip etsinnnnnn arkadaşlar iyi kötü burda çok başlık açtım ve yardımcı oldunuz teşekkür ederim dualarım hep sizinle..🥹😍
Amin canım sende lekenme yumurtamadan kaç gün sonra oldu bende kahverengi lekenme var ve adetime 8 gün var ve meme ucum ilginç bir şekilde şişip sönüyor ve çok aç hissediyorum 2 saat yemek yemesem sanki gün boyu yemek yememişim gibi

Amin canım sende lekenme yumurtamadan kaç gün sonra oldu bende kahverengi lekenme var ve adetime 8 gün var ve meme ucum ilginç bir şekilde şişip sönüyor ve çok aç hissediyorum 2 saat yemek yemesem sanki gün boyu yemek yememişim gibi
Bebeğim bende bugün meme ucu ile alakalı aynı şeyi yaşadım yani dünden beri. Zaten konu açmıştım leke cumartesi geldi ama 1.81 çıktı iki gün daha bekle batın ne zaman

Çok sevindim maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da dua eder misiniz gebelerin duası kabul olurmuş yarın bende test yapacağım ümidim yok ama işte bakalım
Tabiiiikiii ederiiiim inşallah yarın pozitifi görürsün🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Canım günaydın
Yorum yapabilir misin dün yapmıştım emin olamadım ilk idrarla yaptım
Bata 2 kaldı sabah ilk idrar
üstteki days comfort alttaki prodoctor

Eklentiler

• IMG_6146.jpeg
    IMG_6146.jpeg
    183,7 KB · Görüntüleme: 14
Back