• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar koltuklarım ve perdelerimin uyumu hakkında fikrinize ihtiyacım var

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

takino

Arda'nin annesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
1.709
722
123
35
merhaba kızlar Allah izin verirse 21 nisanda evleniyorum

koltuklarım ve perdelerimin uyumu hakkında fikirlerinizi merak ediyorum
2+1 evim oturma odası ve yemek odam var yemek odam da koltuk takımım var
bunlar yemek odamın koltukları
berjerim aynı koltuklarım daha açık renk perdem ise fotoda ki
berjerlerimin renkli olması sebebi ile tek renk seçtim pudra rengi perde düşünmüştüm ama koltuklarım da da çok fazla pembe var bu sebeple yeşil seçtim :17:
$ethos ikili+berjer.webp
$210220131091.webp

oturma odamdaki koltuğu netten bulamadım malesef ama benzer bir koltuk buldum koltuğum bu tarz kumaşları ise böyle
$4153201.webp
$310120131000.webp bu oturma yerinin kumaşı
$310120131001.webp yastıklar da böyle

$210220131092.webp$210220131093.webp bunlarda perdem

güzel mi sizce?

Son düzenleme:
Allah tamamına erdirsin canım hayırlı olsun...Yeşil perdeler berjellerle harika duruyor çok güzel uymuş güle güle kullan ama diğer koltuk takımınla perden uymamış ikiside çok koyu duruyor odayı karartır o renkler...yinede senin zevkin tabikide ama çift renkli içinde açık tonlar olan bir perde seçersen daha hoş durur :)

Canım yorumun için teşekkür ederim =)
ben anneme kızarken kahverengi koltuk aldın diye bende gidip kahve bir koltuk aldım buda yetmezmiş gibi perdemi de kahve seçtim =)

Perdem dikildi olan oldu yani
Artık halımı açık renk seçicem diğer perdemi beğenmenede çok sevindim :21:

canım nerden bu mobilyalar ben de oturma odama köşe yaptıracagım kumaşı çok begendim.

ilk koltuk takımın hoş yalnız perden çok koyu yeşil bunun yerine mint yeşili renginde perde seçseysin harika olurdu bence :16:

kansu

aslında perdecide çokta fazla renk seçeneği yoktu
en uygun yeşil buydu bende bunu seçtim canım

sebatiye
canım ben mobilyalarımı eyüp modesada yapıtırıyorum

yorumlarınıza teşekkür ediyorum :21:

kızlar bu arada evim çok fazla güneş görüyor ve yüksek katta bu sebeplede koyu renk koltuk ve perde seçmekte sakınca görmemiştim
ama şimdi keşke diktirmeden konu açsaymışım diye düşünüyorum değil :17:

Canım ALLAH tamamını erdirsin bir ömür boyu inşallah.Renkli koltuklarına seçtiğin yeşil perdeni çok beğendim.Renk uyumu çok güzel olmuş .Fakat diğer oturma odana seçtiğin perdeler bana uyumlu gelmedi.Çok koyu bir renk seçmişşin.Yaptırdım diyorsun dediğin gibi mutlaka açık renk bir halı kullan.Evinde huzurlu mutlu oturman dileğiyle.

gezgingiz ve nazlihilal
Çok teşekkür ediyorum hanımlar artık böyle oldu ne yapalım ben herkese derken öyle alma böyle alma gittim herkese dediğimin aksini yaptım kısmet diyelim :97:
Neyse yerleşince mutlaka fotolarımı ekleyeceğim baktım çok koyu artık başka bir perde alıcaz :8:

gezgingiz ve nazlihilal
Çok teşekkür ediyorum hanımlar artık böyle oldu ne yapalım ben herkese derken öyle alma böyle alma gittim herkese dediğimin aksini yaptım kısmet diyelim :97:
Neyse yerleşince mutlaka fotolarımı ekleyeceğim baktım çok koyu artık başka bir perde alıcaz :8:

Aynen canım kısmet bişey olmaz sağlık olsun.Tamam bekliyoruz fotograflarını:)

Back
X