21 aralıkta klomene başladım 25 inde bitti doktor 28inde gel kontrole dedi gittim ne sağda ne de solda yumurta yok dedi pazartesi birdaha çağırdı belki geç yumurtlarsin dedi bu durumu yaşayan oldu mu ekim ayında kullanmıştım 2 tane yumurtam oluşmuştu hem sağda hemde solda bu sefer olmayınca şaşırdım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar klomenle ilgi bisey sorucam bakarmisiniz
- Konu Sahibi nagiss21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Kasım 2017
- 8.695
- 1
- 4.357
- 173
Arkadaşımda olmuştı yumurtaları çok direncliydi ama hiç yumurta oluşmamış mı ? Klomen normalde birden şişirir sonra söndürür yumurtaları eğer çok dirençliyse Gonal F iğneleriyle büyütürler yumurtaları21 aralıkta klomene başladım 25 inde bitti doktor 28inde gel kontrole dedi gittim ne sağda ne de solda yumurta yok dedi pazartesi birdaha çağırdı belki geç yumurtlarsin dedi bu durumu yaşayan oldu mu ekim ayında kullanmıştım 2 tane yumurtam oluşmuştu hem sağda hemde solda bu sefer olmayınca şaşırdım
İnşallah daha da büyür tedaviniz olumlu sonuç alırŞükürler olsun bitane yumurta olmuş 17 mm
Rabbim sana da banada isteyen herkese de nasip eder inşallahİnşallah daha da büyür tedaviniz olumlu sonuç alır
Benim iki kızım var, tedaviyle olmuştu ilki. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinRabbim sana da banada isteyen herkese de nasip eder inşallah
İnşallahInsallah benim de olur
- 6 Kasım 2019
- 394
- 201
- 103
- 33
Ben ilk klomen kullandığımda yumurtam buyumemisti aşılamayı iptal edip. Sonraki adetimde klomen sayısını arttirmisti. Seninki inşallah büyür canım21 aralıkta klomene başladım 25 inde bitti doktor 28inde gel kontrole dedi gittim ne sağda ne de solda yumurta yok dedi pazartesi birdaha çağırdı belki geç yumurtlarsin dedi bu durumu yaşayan oldu mu ekim ayında kullanmıştım 2 tane yumurtam oluşmuştu hem sağda hemde solda bu sefer olmayınca şaşırdım
Büyüdü canım cuma günü gittiğimde 10 mm di pazartesi 17 mm olduBen ilk klomen kullandığımda yumurtam buyumemisti aşılamayı iptal edip. Sonraki adetimde klomen sayısını arttirmisti. Seninki inşallah büyür canım
- 6 Kasım 2019
- 394
- 201
- 103
- 33
Oo maşallah. Hadi gözün aydın.Büyüdü canım cuma günü gittiğimde 10 mm di pazartesi 17 mm oldu