• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar klomenle ilgi bisey sorucam bakarmisiniz

nagiss21

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
773
133
23
22
21 aralıkta klomene başladım 25 inde bitti doktor 28inde gel kontrole dedi gittim ne sağda ne de solda yumurta yok dedi pazartesi birdaha çağırdı belki geç yumurtlarsin dedi bu durumu yaşayan oldu mu ekim ayında kullanmıştım 2 tane yumurtam oluşmuştu hem sağda hemde solda bu sefer olmayınca şaşırdım

Yumurtam yokmuş yani gözükmedi olsa gozukurdu dedi yarın birdaha çağırdı belki geç yumurtlayabilirsin diyerekten

İnşallah yarın görünür. Zaten ilaç 5 gün kullanılıp sonra 5 gün geçince bakılıyordu diye hatırlıyorum

21 aralıkta klomene başladım 25 inde bitti doktor 28inde gel kontrole dedi gittim ne sağda ne de solda yumurta yok dedi pazartesi birdaha çağırdı belki geç yumurtlarsin dedi bu durumu yaşayan oldu mu ekim ayında kullanmıştım 2 tane yumurtam oluşmuştu hem sağda hemde solda bu sefer olmayınca şaşırdım
Arkadaşımda olmuştı yumurtaları çok direncliydi ama hiç yumurta oluşmamış mı ? Klomen normalde birden şişirir sonra söndürür yumurtaları eğer çok dirençliyse Gonal F iğneleriyle büyütürler yumurtaları

Ben ilk klomen kullandığımda yumurtam buyumemisti aşılamayı iptal edip. Sonraki adetimde klomen sayısını arttirmisti. Seninki inşallah büyür canım

Back