kızlar klavyenizi en kolay nasıl temizliyorsunuz???

bende ıslak mendilli kürdana doluyorum tuşların arasını bile çok güzel temizliyor.

ters çevir tuşların içindekiler dökülür ıslak mendillede sil. ama çok kirlenmişse ben tuşları çıkartıp bir güzel kolonyayla silip tekrar takıyorum.

senede bir tuşları çıkartıp ,aradada ters çevirip vuruyorum ve daha sonradaşu ahşap temizleme için sprey varya onu sıkıp tuş aralarını bir güzel siliyorum.pırıl pırıl oluyor.

bende geçen sene tuşlarını tek tek çıkartıp yıkadım içini de kolonyayla filan baya sildim çok uğraştım mirmirmirmir tabi bazı tuşları takması sorun oluyor ben space i takmaya uğraşırken teli kırıldı şimdi tam ortasına basmak zorunda kalıyorum ama alıştım kaydirigubbakcemile3 daha pratik ve tertemiz olacak bi yöntem yok galiba fisfisfis

elektrik süpürgesiyle çektiriyorum tabi bazen tuşlarda geliyor ama güzel oluyorr ve ıslak mendille siliyorumm ,, zavallı klavyenin başına gelmedik kalmıyor çay kahve şeker su

elektrik süpürgesiyle. ağzını çıkarıyorum boruyu dayıyorum. laptop klavyesi başka türlü temizlenmiyo. sözde bi ucu var makinanın klavye temizlemek için ince uçlu ama bi işe yaramadı. boru şahane çekiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…