Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun hamilesin maşallah yanıltıcı oluyor miratech testi ama seninki ben burdayım diyor sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah kucağınaKızlar perşmbe ve bugün yaptığım testleri koydum miratech hakkında yorumlar biraz olumsuz ama iki testim de de yanılma olamaz deme
Hayirli olsun ben bu testin hassas oldugunu dusunuyorumKızlar perşmbe ve bugün yaptığım testleri koydum miratech hakkında yorumlar biraz olumsuz ama iki testim de de yanılma olamaz deme
Amiiin İnşallah pazartesi kan versem diyorumCanım hayırlı olsun hamilesin maşallah yanıltıcı oluyor miratech testi ama seninki ben burdayım diyor sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah kucağına
Güvenilir Bi test mi yani eczanede o varmış onu verdiler banaHayirli olsun ben bu testin hassas oldugunu dusunuyorum
Ben bu testle ogrenmistim diger testlerde cikmamistiGüvenilir Bi test mi yani eczanede o varmış onu verdiler bana![]()
Gerçekten mi inan içime su serptiniz kaç çıkmıştı değeriniz kandaBen bu testle ogrenmistim diger testlerde cikmamisti
Guzel haberlerini bekliyoruzKızlar perşmbe ve bugün yaptığım testleri koydum miratech hakkında yorumlar biraz olumsuz ama iki testim de de yanılma olamaz deme
Teşekkür ederim kan testiyle de onaylanır inşallah,Canım kan testi ver hemen hayırlısı olsun senin için
Korkma canım Allah'ın izniyle yolunda gider inşallah hiç bekleme hemen yaptır acilde yapıyorlar ona göre folik asite başla bu arada adet günün geçtimiAmiiin İnşallah pazartesi kan versem diyorummiratech hakkındkai bazı şeyler insanı korkutuyor aslında
![]()
Testi yaptiktan 3 gun sonra 24 cikmistiGerçekten mi inan içime su serptiniz kaç çıkmıştı değeriniz kanda![]()
Yaptırdığım da sizleri gerçekten haber edicemGuzel haberlerini bekliyoruz
Adet bugün olmam lazım aslındaKorkma canım Allah'ın izniyle yolunda gider inşallah hiç bekleme hemen yaptır acilde yapıyorlar ona göre folik asite başla bu arada adet günün geçtimi
Ne güzel Allah banada nasip etsin inşallah evet bu test biraz hassas gibiTesti yaptiktan 3 gun sonra 24 cikmisti
İnşallah canım teste çıktıysa kandada çıkar merak etmeTeşekkür ederim kan testiyle de onaylanır inşallah,![]()
İnşallah kan testiyle de onaylanır sa içim rahat edicekHamilesin canım
Anladım canım geldi meleğin sana deseneAdet bugün olmam lazım aslında