• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar kızlar en acilinden gebelik testlerimi yorumlayabilir misiniiizz😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tgc119404

Gökyüzüsevgisi
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
33
18
3
32
Kızlar perşmbe ve bugün yaptığım testleri koydum miratech hakkında yorumlar biraz olumsuz ama iki testim de de yanılma olamaz deme

Eklentiler

• IMG_20200229_160639_505.jpg
    IMG_20200229_160639_505.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar perşmbe ve bugün yaptığım testleri koydum miratech hakkında yorumlar biraz olumsuz ama iki testim de de yanılma olamaz deme
Canım hayırlı olsun hamilesin maşallah yanıltıcı oluyor miratech testi ama seninki ben burdayım diyor sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah kucağına

Canım hayırlı olsun hamilesin maşallah yanıltıcı oluyor miratech testi ama seninki ben burdayım diyor sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah kucağına
Amiiin İnşallah pazartesi kan versem diyorum🙈 miratech hakkındkai bazı şeyler insanı korkutuyor aslında 🙄

Canım kan testi ver hemen hayırlısı olsun senin için

Amiiin İnşallah pazartesi kan versem diyorum🙈 miratech hakkındkai bazı şeyler insanı korkutuyor aslında 🙄
Korkma canım Allah'ın izniyle yolunda gider inşallah hiç bekleme hemen yaptır acilde yapıyorlar ona göre folik asite başla bu arada adet günün geçtimi

Alttaki ne zaman ait? Sonradan yaptığınız daha silik değil di mi?

Back