P Panda M Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2022 118 11 48 24 7 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Panda M #1 8 aylık bebeğimin elinde böyle kabarcıklar olmuş uyuz olabilir mi anlamadım ? Ve sürekli eliyle kulağınin arkasına vuruyor neyden olabilir Eklentiler 1000001374.webp 40 KB · Görüntüleme: 36
8 aylık bebeğimin elinde böyle kabarcıklar olmuş uyuz olabilir mi anlamadım ? Ve sürekli eliyle kulağınin arkasına vuruyor neyden olabilir
Salon Kadini Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2023 10.717 31.127 518 7 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Panda M #2 Panda M .!.: 8 aylık bebeğimin elinde böyle kabarcıklar olmuş uyuz olabilir mi anlamadım ? Ve sürekli eliyle kulağınin arkasına vuruyor neyden olabilir Genişletmek için tıkla... Alerjiye benziyor Kulagina vurmasi da kulak agrisi ya da dis agrisindan kaynaklanabilir, doktora goturmelisiniz. Gecmis olsun kuzuya
Panda M .!.: 8 aylık bebeğimin elinde böyle kabarcıklar olmuş uyuz olabilir mi anlamadım ? Ve sürekli eliyle kulağınin arkasına vuruyor neyden olabilir Genişletmek için tıkla... Alerjiye benziyor Kulagina vurmasi da kulak agrisi ya da dis agrisindan kaynaklanabilir, doktora goturmelisiniz. Gecmis olsun kuzuya