kızlar kızım olucakmış çok mutluyum

E

EU3

Ziyaretçi
kızlar doktora çıktım bebişimin cinsiyeti kızmış doktorum çok hareketli olduğunu söyledi bir dobler diye bir film çektirmemi istedi anladığım kadarı ile geniş çaplı bir ultrasonda bebeğin kalbinede,damarlarında bir sorun varmı ayrıntılı şekilde inceleniyor çok şükür sorun çıkmadı şimdi 20+3 günlük minik kızım ama doktorlar inanılma hareketli olduğunu söyledi:emir_bebek:annesi gibi :eek:

nasıl öğrendin cinsiyetni bu kadar erken allah sağlıkla kucağına almaı nasip etsin canım darısı başıma en yakın zamanda bende güzel haberlerle gelirim inş

ne guzel bır haber darısı basıma allah saplıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın bebısını

gözün aydın cnm allah kucagına almayı nasip etsin ohh ne güzel baslarsın atık pembişleri almaya:)

sağolun kızlar darısı tüm isteyenlerin başına

İlsenim erkenimi kaldı canım 20 haftalık oldu bebiş 4.ayımızı bitirdik

Ayy canımm,Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinn,isim düşündünüz mü:) Bi gün bizz de inşallah burdan haykırırız bebişlerimizin haberlerini...

canım çoksevindim yaa Allah hayırlı uğurlu etsin benimde bebeğim kız olucak anası gibi zilli olucak ayrıca kımıl kımıl hiçdurmuyor....:)

bu arada sen neden bu kadar geç öğğrendin????

çok güzel kutlarım seni bende c.tesi günü öğrendim benimde kızım olucak :dance::dance:

canım tebrik ederim allah kucağınıda almayı nasip etsin inş bizde birgün hamile olduğumuzu müjdeleriz size hamile olduğumu öğrendiğim zaman ilk buraya açıklıcam inşsırnaşık şey

Tebrik ederim canım a.s.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :1hug:

tebrikler cnm ALLAH kucağına almayı nasip etsin Allah banada inşallah 2.yi kız nasip eder bi oğlum var şuan 6 haftalık hamişim dua edin kızlar gerçi en başta hayırlı ve sağlıklı olsunda

gözün aydın ya.. ne güzel ne kadar heyecan verici bir haber.. ben de o günlere ulaşırım inş. daha 2. ay bitiyor bu hafta,çok istiyorum o günlere ulaşmayı...

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün bizimde 2,5 aylık oldu bakalım bebişimizin cinsiyetini biz ne zaman ögrenicez

ben gecen hafta yani 15 haftalıkken öğrendim. benim de kızım olacak:)) henüz erken diye dayanıorum birsey almıyorum ama gozum hep o şirin pembe kıyafetlere takılıo:))) bu arada 12 haftalıkken doktor erkek gibi demisti.3 hafta oglum olacak die gezdım. sonra kızım olacagını öğrendim.ve cooook mutluyum:))

gözün aydın canım. tebrik ediyorum :))))))))))))

Allah anali babali büyütsün canim. isim düsündünüzmü??
benimde insallah bi kizim olacak

tebrik ederim canım bende 20 haftalık hamileyim benimde kızım olucak bu ikinci kız allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.........

gözün aydın
sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah

kızlar doktora çıktım bebişimin cinsiyeti kızmış doktorum çok hareketli olduğunu söyledi bir dobler diye bir film çektirmemi istedi anladığım kadarı ile geniş çaplı bir ultrasonda bebeğin kalbinede,damarlarında bir sorun varmı ayrıntılı şekilde inceleniyor çok şükür sorun çıkmadı şimdi 20+3 günlük minik kızım ama doktorlar inanılma hareketli olduğunu söyledi:emir_bebek:annesi gibi :eek:

heheee sevda_çiçeğim ben sana kızın olacağını taaa 12 haftalıkken söylemiştim hatırlarsan... sende seninde içine kızın olacağını doğduğunu söylemiştin... yanılmamışım demekki ayy çok mutluyummm:sm_cool:

Tebrik ederim canım bunca beklemeden sonra cinsiyetini öğrenmek cok guzel oluyor...Benimde kızım olucak ve benimkide inanaılmaz hareketli bu yasadıklarımız cok güzel duygular:)Allah herkesin bebişini hayırlıısyla kucagına almayı nasip etsin

X