Kızlar kızım için yardım lütfen

mimik201

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
2
0
44
Slm kızlar. Kızım 14 yaşında. Yaklaşık 1 yıldır çocuk ve ergen psikiyatri uzmanında tedavi görmekteyiz. Ben ilaç ismi vermeyeyim ama malum ilaçlar pro... ve abi.... kullandık. İlk zamanlar ergenliğe bağlı olduğunu evinizi neşeli ve güle oynayacağı bir yere çevirin gibisinden tavsiyelerde bulundu. Ne dediyse harfiyyen yaptık. Ne kadar yumuşak davrandıysak da kızım sürekli öfkeli, vicdan merhamet yok. Sorumluluk alama sıfır. Diğer kardeşlerine yapmadığını bırakmıyor. İnternetten araştırmalarım sonucu bunun asosyal kişilik bozukluğuna %95 benzediğini öğrendim. Tedavisinin olmadığı söyleniyor. Doktora danıştığımda 18 yaş öncesi bu teşhisi koyamayacağını söyleyerek başından savdı. Çevrenizde örnekleri veya tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Konya ve afyon da mümkünse. Nolur yardım edin..

pro.... bi yakınım da kullandı 30lu yaşlarda olduğu halde ağır geldi 14 yaşında bi gence çok daha ağır gelir diye düşünüyorum;psikoloğa götürün bence ilaçsız çözüm bulun

14 yaşındaki bir çocuğun abi... Kullanmasına şaşırdım.ben 30 yaşındayım 3 Ay kullanmıştım bana bile ağır gelmişti doktor zaten 3 aydan fazla kullandırtmamıştı.bazı çocuklar ergenlik dönemini fazlaca sorunlu geçirebiliyor.sizin yerinizde olsam gencecik bünyeyi ilaçla yıpratmadan önce psikologa götürürdüm.ayrıca çocuğunuza çok mükemmel gibi görünerek,sıradışı davranmayın.ben normal değilim herhalde düşüncesine girer daha fazla agresif olur.

Psikolog kabul etmiyor. Çocuk ve ergen psikiyatriye götürün, ben bunun sorumluluğunu alamam dedi. Liseye gidecek ama bu psikolojiyle gönderemeyiz. Sürekli kolunu kaşıyıp yara yapıyor, yara kabuk bağlıyor tekrar kaldırıyor. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.

Slm kızlar. Kızım 14 yaşında. Yaklaşık 1 yıldır çocuk ve ergen psikiyatri uzmanında tedavi görmekteyiz. Ben ilaç ismi vermeyeyim ama malum ilaçlar pro... ve abi.... kullandık. İlk zamanlar ergenliğe bağlı olduğunu evinizi neşeli ve güle oynayacağı bir yere çevirin gibisinden tavsiyelerde bulundu. Ne dediyse harfiyyen yaptık. Ne kadar yumuşak davrandıysak da kızım sürekli öfkeli, vicdan merhamet yok. Sorumluluk alama sıfır. Diğer kardeşlerine yapmadığını bırakmıyor. İnternetten araştırmalarım sonucu bunun asosyal kişilik bozukluğuna %95 benzediğini öğrendim. Tedavisinin olmadığı söyleniyor. Doktora danıştığımda 18 yaş öncesi bu teşhisi koyamayacağını söyleyerek başından savdı. Çevrenizde örnekleri veya tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Konya ve afyon da mümkünse. Nolur yardım edin..
makaleler ya da kitaplar teşhis koymak için araç olmamalı. en yakın zamanda iyi bir dr a götürün. tavsiyeediyorum diye bir site var, orada şehre göre dr aratabilirsiniz, dr hakkında yapılan yorumları okuyabilirsiniz. geçmiş olsun

X