• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kizlar kina gecem icin abiye ariyorum yardim lütfen

YBBY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
28
0
86
34
İstanbul
kizlar ben kina gecemde kabarik abiye yerine ona ne derler bilmem:) kalca kismi dar diz altindan itibaren bol olan abiyeler ariyorum yardimci olursaniz sevinirim
internette dogru düzgün bise bulamadim resim gönderirseniz sevinirim

cnm ama once bi ustunde o tarz bişi dene nasıl olcak ona gore beendigin bişiyi diktirrsin..bende o tarz bişi gydim yakısmadı mesela bidaha hiç bakmadım..aslında yakısmamasından ziyade cok tuhafıma gitti onu giynce hemen cıkardım yoksa cok hosuma gidıoo zemuszemus

sagol canim fikrin icin
ama ben diktirmegi düsünmüyorum cünkü nisanligimi diktirdim okadar ahim sahim bise olmadi ben daha farkli bise bekliyordum ama yinede herkez cok begendi :)
haklisin aslinda okadar güzel abiyeler oluyorki ama giyince cok tuhaf duruyo
ben almanyada oldugum icin giyinip deneme sansim yok malesef ondan anca nette arastiriyorum anca yazin izine gidince deneyebilirim :( fikir edinmeye calisiyorum iste
yinede cok tesekkür ederim canim fikrin icin

anladım cnm sen model arayınca bende dıktırceksn sanmıstım kaydirigubbakcemile3

ben bindallı giymiştim çokta şık bişeydi abiye ama bindallı tarzı şeylerde çok öyle bişeyde düşünebilirsin

benim arkadaşım çok şık bi tuvalet giydi...kına yakılacağı zamanda bindallısını giydi..öle kabarık tarlatanlı bişeyde giymedi çok zarif bir tuvalet giymişti canım...bir başka arkadaşımda çok şık tuvaletiyle çıktı,kına yakılacağı zaman başka bir tuvalet daha giymişti bindallı giymemişti...şimdiden mutluluklarkaydirigubbakcemile2

esqi_erhan eger gözüne takilan sik bise olursa gönder ginede sen :) öyle böyle hosuma giden birsey elbet olur :)

hepinize tsk ederim kizlar
bende kina yakilirken bindalli giyinmeyi düsünüyorum ama tuvalet istiyorum
nisanimda kabarik giyindiyim icin kinamda farkli bise istiyorum
gözünüze carpan biseler olursa gönderin cok sevinirim ;)

tamm cnm benm de ikisnn arasında karasz kaldıgım abiye war onlara bak bi bide baska abiyelerde war onları da koyuyum en azından fikir olur yerimseniben

cnm ben bu ikisnn arasında kaldım ama buyuk ihtimal sarı olan olcak..onuda kk dan bi arkadas gostermişti banaa :D

Eklentiler

• $2010abiye-elbise7.jpg
    $2010abiye-elbise7.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $2010abiye-elbise8_1.jpg
    $2010abiye-elbise8_1.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 70
bunlara bak bide bakalım

Eklentiler

• $0311A0921101-8.jpg
    $0311A0921101-8.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 79