bence mağazaları dolaş ilk önce böle bir elbise bul üzerinde dene
sonra karar ver
diktirdikten sonra değiştiremezsin
aynen haklısın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence mağazaları dolaş ilk önce böle bir elbise bul üzerinde dene
sonra karar ver
diktirdikten sonra değiştiremezsin
evet ya zaten bıkaç gundur çarşı pazar dolanırken butun vıtrınlerde aynı modelden gordum mıdemm bulandıı bööğğ :S ınsanın hevesı kırılıo herkesde her vıtkınde aynından gornceee .............. sanırm yenı kıyafet arama çalışmalarına gırmem lazım ınsann gerçekden çok kararsız kalıo helekı kendısının ozel gununde saçma sapan şeylerı bıle begenebılıo saglam bı destek almak lazım yınedetşk ederm tatlım allah razı olsn
evet ya zaten bıkaç gundur çarşı pazar dolanırken butun vıtrınlerde aynı modelden gordum mıdemm bulandıı bööğğ :S ınsanın hevesı kırılıo herkesde her vıtkınde aynından gornceee .............. sanırm yenı kıyafet arama çalışmalarına gırmem lazım ınsann gerçekden çok kararsız kalıo helekı kendısının ozel gununde saçma sapan şeylerı bıle begenebılıo saglam bı destek almak lazım yınedetşk ederm tatlım allah razı olsn
düğününde bu kıyafeti taşıyan birilerine denk gelme ihtimalin var sonuçta düşünsene kına kıyafetin birinin üstüne onu orda yolasın gelirAntalyada olsaydın yardımcı olurdum
pelin iyi fikirler veriyorsun bende böyle bi elbise düsünüyordum nisan icin ama aynisimi olurdu bilmiyorum yani ben bindalli giymicem sadece bi elbise giyicem.. yani sen ne önerirsin kina gecesinde nasil bi kiyafet önerirsin..yeni bi topik acsan süper olurdu valla hem görmüs olurduk önermis oldugun modelleri. bende mersinde yapicam kinayi sherri hill den kirmizi yada pembe bir kiyafet almak istiyorum ama emin deilim hem cok pahali hemde internetten gördügüm icin sadece bana nasil olur diye bilemiyorum..bir link versem sana rica etsem elbiseye bi bakarmisin acaba ne dersin o elbise icin kinada giymek icin merak ediyorum. diktirsemde aynisini dikebilirlermi bilemiyorum. gercekten tam olarak güvenebilcegim diktirebilcegim bi yer olsa belki diktirebilirdim. türkiyedede bu elbiseyi bulmam zor arastirdim yoktu bulamadim yani
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-nisan-kina-elbise-modelleri/372964-pembe-nisanliklar.html
tavsiyem diktirme hazır bişi al.gönderdiğin linkte kınaya uygun bir model yok.benim kına elbisem daha alınmadı ama düz kırmızı uzun bir elbise etek uçlarında bindallidaki motifler var yani kına gecesine de hitap ediyor normal bi düğün dernekte de giyebilirsin.bence o kadar çok para harcama.benim nişan elbisemin kırmızını yaptırabilme şansın olsa varya mutheşem bi kına gecesi elbisesi çıkar.senin tarzını anladım çünkü ben.
tatlım senın nışan elbısenı ekleyebılırmısın bızleere fıkır olması açısındn ınan bunalmış durumdayımmm
tavsiyem diktirme hazır bişi al.gönderdiğin linkte kınaya uygun bir model yok.benim kına elbisem daha alınmadı ama düz kırmızı uzun bir elbise etek uçlarında bindallidaki motifler var yani kına gecesine de hitap ediyor normal bi düğün dernekte de giyebilirsin.bence o kadar çok para harcama.benim nişan elbisemin kırmızını yaptırabilme şansın olsa varya mutheşem bi kına gecesi elbisesi çıkar.senin tarzını anladım çünkü ben.
aslinda ben hic diktirme taraftari deilim. cünkü sonuc ne cikicak bilemiyosun tam istedigin gibi olcani hic düsünmüyorum simdiye kadarda hic diktirmedim.aaa merak ettim simdi senin nisan elbiseni( mesaj sayin yüksek deil diyemi yükleyemiyosun? hem neden uygun deil o elbise ben anlamadim ki :S bu topikteki yesil elbise belki hic uygun deil cünkü herkes giyiyor normal bi dügüne giden bile giyiyormus onu anladim ama bu niye
(kinayi salonda yapmayi düsünüyorum cünkü ben.. nisan icin zaman olmadigi icin evde yapcaz oyüzden evde o elbiseyi giyemem..ama ilk önce pembesine bayilmistim simdide kirmizisina bayildim cok harika bi kirmizi.. onada tesadüfen nette karsilastim..belki onu görünce fikrin deisir :=) fiyatinida ögrendim elbisenin tam 600 euro
(( cok pahali ama mükemmel bi elbise yaaaaa cok modern birsey bana göre.. ben alisilagelmis kabarik bi elbise istemiyorum.. modern herkesin giymedigi deisik ve kabarik birsey olucak..sen nisan elbiseni hazirmi almistin ?
özel bir davette giyilebilecek bir kıyafet bence nişanda yada kınada kesinlikle olmaz diyorum nişanda daha uzun bişeyler olmalı bu çok sıradışı ve abartılı kınaya gelince asla olmaz bu tarz şeyler kınada giyilmez ..
bence güzel kan kırmızısı falan kına gecesi için olabilir aslında
öncelikle açtıgım konuya gosterdıgınız ılgıden dolayı çok tşk ederm, guzel fıkırler aldım...ben hıc bı zaman evet bunu gıyıcem demedım,ılk gordugumde çok deışk geldıı tarzımı yansıttıgını duşundum sızlere srdum ve araştırmaya devam ettım ettıkçede ne kadar demode oldugunu gordum..bıkaç vıtkınde aynısından gordum sogudum buz gbı oldm...aslında bı anda moda olan bışeyın ne kadarda demode olabılecegını elbısenın degerını duşurebılecegını anladım ve kararımı farklı bı elbıseden yana kullanacagım... abıye uzerıne dıkım yapan hazır satan bı çok unlu marka var bu sıtelere gırerek esınlenmeye başladım,çok modern şeyler var bırının kolunu bırınının etek kısmını begendıkçe ortaya çok bambaşka guzellıkler çıkabılır dıe duşunuyorum..(kolay gelsın elbıse arayışında olan gelın adaylarımıza )
sağol canım.bişi sorabilir miyim elbiseye verebileceğin ortalama miktar ne kadar? ortalama ama ona göre bişeyler diycem de
kızlar kınamda bu elbsenın kırmızını dıktırmeyı duşunuyorum bugun kadıkoyden bı terzıyle goruştummm 350 tl ye dıkecekk..kararsızım yorumlarınızı beklıyorum kırmızı şeklınde nasıl durur kınaya uygun duşermı??buyrun yorumlara..
canım ınan hıc bı fıkrım yok nışan elbısemı 200 e dıktırmıştım.kına ıcınde konunun başında dedıgım gıbı kadıkoydekı tanıdık terzı vardı.. o kırmızı elbıseyı 350 tlye dıkmeye ıkna etmıştım fakat vazgeçtım bılıosun...peki sen ücrete goremı yonlendırme yapacaksn?? inan şuan bı rakam veremıcemm çunku çok bılgım yok araştırıyorm şımdılık....sen soyle yınede bişiler yanı sorun deıl okadarda buyutmuyorum gozumde elbısenın ucretnı sonuçda bıkere oluyor bole olaylar..