Kına Gecesi kızlar kına elbısem

Uzun derken aynı bu arkadaş gıbı boyum kılom daha zayıf tabı ama ne bıleyım kaba gorunmek ıstemem ogune kadar ne kadar zayıflarım bılmıyorum kı :)

giydin mi hiç bu elbiseyi,giy üzerinde gör bakalım,bi de buraya koy biz de görelim

giydin mi hiç bu elbiseyi,giy üzerinde gör bakalım,bi de buraya koy biz de görelim

daha giymedim sadece fıkır edınıyorum terzıyle goruştum tamam dıkerız dedı onda hazır yokmuşş fakat yanlış bı karar vermek ıstemıyorum ılk once kararımda emındım nerrdeyse ogun hemen sipriş edıcektım fakat şımdı yenıden duşunup gozden geçırme kararı aldım cnm...

arkadaşım sana resm ekledm ama hiç ilgilenmemişsin bi baksaydın keşke zahmet edip ekledim ama ... benim ekledgm resmde kız daha zayıf ve hoş durmuş resme baksaydı farkı görrdün

ben bu modellere bayılıyorum etegin önü kısa arkası uzun kuyruklu.ben nişanımda böle mavi bi elbise giydim ve o gün doyamadım elbiseme cıkartasım gelmedi hiç

ben bu modellere bayılıyorum etegin önü kısa arkası uzun kuyruklu.ben nişanımda böle mavi bi elbise giydim ve o gün doyamadım elbiseme cıkartasım gelmedi hiç

evet cnm eger klasık kabarık elbıselerı sevmıosan kalıp gıbı dursun ıstemıosan bole deışık tarzlara yonelmek lazım :)

tatlım ilk elbise çok güzel ..ama omuz kısmı sonradan eklendiği için hoş durmuyoo .....

evet tercih meselesi ben sevmiyorum öle kabarık uzun nişan elbiselerini.ve tahmin ediyorum içinden bazı kişiler ay nasıl bi elbise giymiş bu kız böle önü kısa arkası uzun fln demiş olabilirler ama ben o gün cok mutluydum herkes içinden gelediği kıyafeti giymeli illaha klasik nişan elbisesi giymek zorunda kalmak cok saçma geliyo bana.

haklısın cnm en ıyısını yapmışşsınnn mutluluklar :)

bence mağazaları dolaş ilk önce böle bir elbise bul üzerinde dene
sonra karar ver
diktirdikten sonra değiştiremezsin

tatlım ben imaj danışmanıyım.sen çok beğenmiş olabilirsin ama kesinlikle kınaya uygun bir kıyafet değil ayrıca da 50 tl'ye en kalitesiz mal satan mağazalarda aynı kıyafeti bulabilirsin daha önce bu kıyafeti 5 sene önce falan bir lise öğrencisine yıl sonu partisinde giydirmiştik ama kına için hiç uygun değil.üzgünüm fikir sordun belki kızdın bana ama o gün senin çok güzel olmanı isterim bir kere kına gecesi yapılacak sonuçta ve defalarca birilerinin üzerinde görülmüş bir elbiseyi giymek istemezsin herhalde

bu elbiseyi çıkarıp bindallıyı giyersen nolursun biliyor musun şehirden indim köye direkt tabiri budur.eğer illa ben bunu diktirip giyicem diyosan siyah bileklerde bir ayakkabı seçimi elbiseyi olduğundan da kötü gösterecektir senin bu elbiseye seçeceğin ayakkabı olsa olsa platform topuk leopar olabilir.normalde internet üzerinden kesinlikle bu sekilde yardımcı olmazdım ama senin en mutlu günlerinden birinde bu kıyafeti taşımanı istemem.

senin aklın çok karışmış sanırım.canım bence git bu modeli mağazalarda bulabilirsin dene ve üstünde gör için rahat bir şekilde karar veririsin o zaman.
senin eklediğin arkadaşının giydiği resimde kız biraz balıketi sanırım onun için pek uygun olmamış madem sen daha zayıfsın daha güzel durabilir.
ama bu elbisenin altına kesinlile siyah ayakkabı olmaz. lame taşlı bir ayakkabı daha hoş olabilir.
ayrıca 2.eklediğin resimdeki elbiseyi pek beğenmedim ben.
bindallı olayına gelince direk bindallı giymeyip elbisenin üstüne sadece kaftanını da giyebilirsin.
sana kolay gelsin umarım en kısa sürede doğru karar verirsin.

evet cnm balıketlı arkadaşş evet çok hoşuma gıttı ılk başta fakat şımdı mantıklı duşununce hoş durmuo daha agır kıyafetlere bakmak lazım :S

tşk ederm yorum yaptıgınız ıcın.. haklısın zaten bındallı konusunda kararsızdımm..ayakkabılara gelınce tamamen goz yanılması aklıma ılk gelen buydu ne bıleyımm zaman daraldıkça bunalıyorum henuz tarzımıda belırlemış deılım

evet ya zaten bıkaç gundur çarşı pazar dolanırken butun vıtrınlerde aynı modelden gordum mıdemm bulandıı bööğğ :S ınsanın hevesı kırılıo herkesde her vıtkınde aynından gornceee .............. sanırm yenı kıyafet arama çalışmalarına gırmem lazım ınsann gerçekden çok kararsız kalıo helekı kendısının ozel gununde saçma sapan şeylerı bıle begenebılıo saglam bı destek almak lazım yınedetşk ederm tatlım allah razı olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…