valla arkadaşım ben çok beğenmedim.kaba durmuş.Ya da o giyen arkadaşın bacaklarından mı ne ondan çok beğenmedim. Uzun boyluysan ve bacakların güzelse içinde kalmasın diktir ve giy.hayırlı olsun şimdşden
giydin mi hiç bu elbiseyi,giy üzerinde gör bakalım,bi de buraya koy biz de görelim
kırmızı şekercım kınada kırmızı daha hoş olur dıe duşundm
aaaa resim çıkmadı ya pardon http://i1101.hizliresim.com/2011/1/7/1873.jpg
ben bu modellere bayılıyorum etegin önü kısa arkası uzun kuyruklu.ben nişanımda böle mavi bi elbise giydim ve o gün doyamadım elbiseme cıkartasım gelmedi hiç
evet tercih meselesi ben sevmiyorum öle kabarık uzun nişan elbiselerini.ve tahmin ediyorum içinden bazı kişiler ay nasıl bi elbise giymiş bu kız böle önü kısa arkası uzun fln demiş olabilirler ama ben o gün cok mutluydum herkes içinden gelediği kıyafeti giymeli illaha klasik nişan elbisesi giymek zorunda kalmak cok saçma geliyo bana.
tatlım ilk elbise çok güzel ..ama omuz kısmı sonradan eklendiği için hoş durmuyoo .....
kızlar kınamda bu elbsenın kırmızını dıktırmeyı duşunuyorum bugun kadıkoyden bı terzıyle goruştummm 350 tl ye dıkecekk..kararsızım yorumlarınızı beklıyorum kırmızı şeklınde nasıl durur kınaya uygun duşermı??buyrun yorumlara..
bu elbısenın kırmızısını dıktırırsem sızce bındallıya gerek kalrmı?bu elbıseyı çıkarıpda bındallıyı gıymek ıstemem ama yınede kararsızım tabıkı onun yerıde ayrı ama napsakkı kızlar sız ne duşunuosunuzzz... bu elbıse altına sıyah bıleklerde bı ayakkabı alırım muhtemelen...
senin aklın çok karışmış sanırım.canım bence git bu modeli mağazalarda bulabilirsin dene ve üstünde gör için rahat bir şekilde karar veririsin o zaman.
senin eklediğin arkadaşının giydiği resimde kız biraz balıketi sanırım onun için pek uygun olmamış madem sen daha zayıfsın daha güzel durabilir.
ama bu elbisenin altına kesinlile siyah ayakkabı olmaz. lame taşlı bir ayakkabı daha hoş olabilir.
ayrıca 2.eklediğin resimdeki elbiseyi pek beğenmedim ben.
bindallı olayına gelince direk bindallı giymeyip elbisenin üstüne sadece kaftanını da giyebilirsin.
sana kolay gelsin umarım en kısa sürede doğru karar verirsin.
bu elbiseyi çıkarıp bindallıyı giyersen nolursun biliyor musun şehirden indim köye direkt tabiri budur.eğer illa ben bunu diktirip giyicem diyosan siyah bileklerde bir ayakkabı seçimi elbiseyi olduğundan da kötü gösterecektir senin bu elbiseye seçeceğin ayakkabı olsa olsa platform topuk leopar olabilir.normalde internet üzerinden kesinlikle bu sekilde yardımcı olmazdım ama senin en mutlu günlerinden birinde bu kıyafeti taşımanı istemem.
tatlım ben imaj danışmanıyım.sen çok beğenmiş olabilirsin ama kesinlikle kınaya uygun bir kıyafet değil ayrıca da 50 tl'ye en kalitesiz mal satan mağazalarda aynı kıyafeti bulabilirsin daha önce bu kıyafeti 5 sene önce falan bir lise öğrencisine yıl sonu partisinde giydirmiştik ama kına için hiç uygun değil.üzgünüm fikir sordun belki kızdın bana ama o gün senin çok güzel olmanı isterim bir kere kına gecesi yapılacak sonuçta ve defalarca birilerinin üzerinde görülmüş bir elbiseyi giymek istemezsin herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?