Kına Gecesi kızlar kına elbısem

aaaa ben bunu bugün tv de gördüm kimde gördüm yaaaa bi hatirlasam senin koydugun resimdeki kim göremiyorum ama ayni kisi heralde:D kirmizi daha bi harika olur bence cok güzel. hatta ben bile düsündüm nisanimda böyle birseymi alsam diye.. sanirim sende tvde gördün

nişan elbisemi ararken bu elbisenin kırmızısını bakırköyde ve fatihte görüm ben. hatta kardeşim denedi çok güzel durdu. bence kesinlikle diktir. hem fiyatta çok uygun söylemiş.

:9:kızlar kınamda bu elbsenın kırmızını dıktırmeyı duşunuyorum bugun kadıkoyden bı terzıyle goruştummm 350 tl ye dıkecekk..kararsızım yorumlarınızı beklıyorum kırmızı şeklınde nasıl durur kınaya uygun duşermı??buyrun yorumlara..

bende cok begendım.cok guzel bir elbise.kime diktireceksin cnm kadıköyde?

bende cok begendım.cok guzel bir elbise.kime diktireceksin cnm kadıköyde?

bi arkadaşımın tanıdıgı kışı normalde 550 ye dıkıoo ındırım yaptırdım,bende televızyonda gordum fakat aklımda vardı daha oncede bıkaç yerde rastlamıştım hayalımde buna yakın bişi vardı zaten bunu gorunce kesın karar verdm evet bu elbısenın kırmızısını dıktırecegım :)

bu elbısenın kırmızısını dıktırırsem sızce bındallıya gerek kalrmı?bu elbıseyı çıkarıpda bındallıyı gıymek ıstemem ama yınede kararsızım tabıkı onun yerıde ayrı ama napsakkı kızlar sız ne duşunuosunuzzz... bu elbıse altına sıyah bıleklerde bı ayakkabı alırım muhtemelen...

Evet model hoş ve değişik, alışılmışın dışında bi kınalık,
renk kesinlikle kırmızı muhteşem olur,
bindallı da giy bence içinde kalmasın.

Evet model hoş ve değişik, alışılmışın dışında bi kınalık,
renk kesinlikle kırmızı muhteşem olur,
bindallı da giy bence içinde kalmasın.

evet kına yakılırken onuda gıyerım olmassa.. :49:ogun herşey kusursuz olsun ıstıyorummm darısı tum bekarların başına ınşş

ben sana bunun kırmızısını gösteriyim facebookta aşkın göksu sitesinden aldım bunu bilirsin belki aşkın göksu bakırköyde :66:

Kızlar ben bu elbıseden sürekli bahsederken meğer arkadaşımın kuzeni kınada bu elbıseden gıymış,resmini ondan aldım eklıyorum yorum beklıyorum

yok yok bariz şişman gosterıo bu elbıse :( baksanızaaa arkadan fılan çok kaba hıc asil durmamışşkı :( ben de bu kızdan bıraz zayıfım benıdemı şişko gosterır bılmıyom of yaaa ne kadarda heveslenmıştım oysaaa

valla arkadaşım ben çok beğenmedim.kaba durmuş.Ya da o giyen arkadaşın bacaklarından mı ne ondan çok beğenmedim. Uzun boyluysan ve bacakların güzelse içinde kalmasın diktir ve giy.hayırlı olsun şimdşden

Back