- 18 Nisan 2023
- 3
- 0
- 35
- Konu Sahibi selinsenem88
Kızlar ben şimdi 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Normalde herkes adet gecikmesi yaşarmış benim bir sonraki âdetim 5 gün erken geldi normalde gününde olurum. Neyse adetim bitti yumurtlamayı değerlendirdik. Çok yoğun gebelik belirtilerim oldu. Göğüslerim 10 gün önceden şişti ağrıdı. Akıntım çok oldu beyaz akıntım gelmeye başladı. Kasıklarıma sürekli ağrı girdi ara ara özellikle geceleri iğne batması gibi batmalar yaşadım ve oramda hep bi dolgunluk hissettim. Kesin hamileyim diyordum yani. Ama yine erken adet oldum 5 gün kala. 1 ayda 2 kere adet oldum resmen.ama bu seferki adetim 5 gün sürdü ve ilk 2 gün yoğun geçti. Normalde 7 gün sürer. Şuan 5. Günümdeyim leke şeklinde geliyor artık. Kasığımda yine batma tarzı birşeyler olmata başladı. Özellikler sırt üstü yatarken kasığım geriliyor. Çok ağrı girip çıkıyor yumurtalıklarımın olduğu yere ama çok hafif hiç canımı acıtmıyor yani öyle. Biraz uzun yazdım özğr dilerim. Ama ben hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Bi fikri olan varmı vücuduma ne oluyor tuhaf hissediyorum . Adetim ilk defa bu kadar kısa sürdü. Normalde çok fazla ağrım olur bu sefer çok ağrım olmadı. Kistmi var diye düşünüyorum ama 3 aydır kadın doğuma gidiyorum. Bütün herşey normal hormonlarıma baktırdım hepsi normal. Ne bu yani ya anlamadım