- 28 Haziran 2011
- 511
- 161
- 123
- Konu Sahibi pitircikkiz
canımcım bu sıralar ewimde olduğum için spor salonuna falan gidemiorm. ewde yapıyorum hareketlerimi bide bu pazartesiden itibaren düzenli yürümeye başlıcam. bugn ewin içinde tayt giydim ilk defa hayatımda hiç giymemiştim ewde bile giymeye cesaret edemiodum ama giydm :) yakıştıda eylülde tatile gidicez ozamana kadar hareketlere dewam edicem mini eteklerde giyicem. şimdi geliyim ewde hangi hareketi yaptığımı anlatması biraz zor aslında nettende araştrma yap ben biraz tarif ediim tam şeklini gör resmli olarak. step tahtası benzeri bişeye çıkıosun tek ayak üstünde elinde ağırlık olucak dumbell ama bizde yok dumbell ağırlık bu 5 kilo sular olabilir kum torbası olabilir. o şekilde tek ayağının üstünde parmak ucunda yükseliosn step tahtasında elindede ağrlığın olucak. 1er dakika yaparak başla 1 dk sol 1dk sağ tek bacak. çok zor zaten :) bana güven ilk yapışında yani 2 dk sonunda hacimlendiğini hissediceksin :) günde 4 defa yapıorum ben ara were were sabah öğle akşam ve uyumadan önce :) öpüyorum canım
çok sağol canım benim yalnız kilo kaybı olmadı dimi :44: