• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kilo alırken bacaklarıma kas yapsam aldığım kilolar kaybolur mu :(

canımcım bu sıralar ewimde olduğum için spor salonuna falan gidemiorm. ewde yapıyorum hareketlerimi bide bu pazartesiden itibaren düzenli yürümeye başlıcam. bugn ewin içinde tayt giydim ilk defa hayatımda hiç giymemiştim ewde bile giymeye cesaret edemiodum ama giydm :) yakıştıda eylülde tatile gidicez ozamana kadar hareketlere dewam edicem mini eteklerde giyicem. şimdi geliyim ewde hangi hareketi yaptığımı anlatması biraz zor aslında nettende araştrma yap ben biraz tarif ediim tam şeklini gör resmli olarak. step tahtası benzeri bişeye çıkıosun tek ayak üstünde elinde ağırlık olucak dumbell ama bizde yok dumbell ağırlık bu 5 kilo sular olabilir kum torbası olabilir. o şekilde tek ayağının üstünde parmak ucunda yükseliosn step tahtasında elindede ağrlığın olucak. 1er dakika yaparak başla 1 dk sol 1dk sağ tek bacak. çok zor zaten :) bana güven ilk yapışında yani 2 dk sonunda hacimlendiğini hissediceksin :) günde 4 defa yapıorum ben ara were were sabah öğle akşam ve uyumadan önce :) öpüyorum canım:54:

çok sağol canım benim yalnız kilo kaybı olmadı dimi :44:

squat çalışabilirsiniz..çok iyi bacak kası yapıyor..arama motoruna yazın squat diye ayrıntıları çıkar..
bir çömelme hareketidir..ama tam yere çömelme olanını yapacaksınız.
ben yaptım ve faydasını gördüm..artık bacaklarım daha fazla kalınlaşmasada olur..
birde benim hiç basenim yoktu dümdüzdüm..sinir oluyordum..
çok hafif basenlerimide geliştirdi ..
yani basen geliştirmeyede yardımcı bir hareket aklınızda bulunsun..
zayıf olduğum için bikini giymeye çekinen ben geçen hafta sere serpe sahilde bikinimle dolaştım..
bence zayıfım diye etek filan giymekten çekinmeyin kızlar,
bende öyleydim şimdi herşeyi giyorum,
asla giymem dediğim siyah taytı şimdi çıkarmak istemiyorum,
hala zayıfım ama umurumda değil artık,
sahilde o aşırı selülitli ve göbekli resmen bu yaşta vücutları sarkan genç kızların vücutlarına olan güvenlerini görünce kendime inanılmaz haksızlık yaptığımı anladım..
squat bende çok işe yaradı,
yiyerek kilo alamıyorum sporla almaya karar verince başladım buna ve tavsiye ederim..

squat çalışabilirsiniz..çok iyi bacak kası yapıyor..arama motoruna yazın squat diye ayrıntıları çıkar..
ben yaptım ve faydasını gördüm..artık bacaklarım daha fazla kalınlaşmasada olur..
zayıf olduğum için bikini giymeye çekinen ben geçen hafta sere serpe sahilde bikinimle dolaştım..
sahilde o aşırı selülitli ve göbekli resmen bu yaşta vücutları sarkan genç kızların vücutlarına olan güvenlerini görünce kendime inanılmaz haksızlık yaptığımı anladım..
yiyerek kilo alamıyorum sporla almaya karar verince başladım buna ve tavsiye ederim..

squatı araştırdım mantıklıda geldi fakat halter yerine ne kullanabilirimki evde.

tatlım ben zaten ben aşırı zayıfım kilo kaybettiriyor mu bu :(

canım halter kesinlikle kullanmıcaksınnn
ben en önemli ayrıntıları yazmayı unutmuşum
ilk bir ay kendi ağırlığınızla çalışın
ondan sonra 0.5 lik şişelerden alırsınız elinize
ilerde belki şişenin ağırlığını arttırabişlirsiniz ama ben şuana kadar 0.5 lik dahi almadım elime
hep kendi ağırlığımla çalıştım..
bacak kalınlaştırmaya çalıştığınız için bir gün çalışıyorsanız diğer gün kesinlikle dinlenin
yani bir gün yapın 1 gün yapmayın
20 şer li olarak 4 eer setle başlayın
bacaklarınız ilk gün çok ağrıcaktır oturup kalkarken filan ama ağırması gelişmesi demektir
ilk başta 20 tane yapmak çok zor oluyor 15 de takılabilirsiniz ama ilerde 20 ye ulaşırsınız
ve her 20 şerlik set arasında muhakkak 5 dk filan dinlenin o arada su filan için..

pitircikkiz canım eğer yukarda yazdığım kurallara dikkat ederek yaparsan kilo kaybetmezsin
bu bir kilo alma yöntemi
yiyerek kilo alamayıpta sporla kas yaparak kilo alan çok insan var..
ama bu spora başladığınızda bol bol su tüketin hatta içebiliyorsanız süt de için
daha hızlı etkisini görürsünüz..
ben bacaklarım ince diye evde bile şort giymezdim
yasın bile bir sürü çorap giyerdim üst üste
ama artık bunlardan kurtuldum..
gerçekten işe yarıyor...

he birde squata başlamadan önce ısınma hareketleri yapın ve yere tam çömelmeyi unutmayın poponun yere değmesi şart!!

canım halter kesinlikle kullanmıcaksınnn
ben en önemli ayrıntıları yazmayı unutmuşum
ilk bir ay kendi ağırlığınızla çalışın
ondan sonra 0.5 lik şişelerden alırsınız elinize
ilerde belki şişenin ağırlığını arttırabişlirsiniz ama ben şuana kadar 0.5 lik dahi almadım elime
hep kendi ağırlığımla çalıştım..
bacak kalınlaştırmaya çalıştığınız için bir gün çalışıyorsanız diğer gün kesinlikle dinlenin
yani bir gün yapın 1 gün yapmayın
20 şer li olarak 4 eer setle başlayın
bacaklarınız ilk gün çok ağrıcaktır oturup kalkarken filan ama ağırması gelişmesi demektir
ilk başta 20 tane yapmak çok zor oluyor 15 de takılabilirsiniz ama ilerde 20 ye ulaşırsınız
ve her 20 şerlik set arasında muhakkak 5 dk filan dinlenin o arada su filan için..

pitircikkiz canım eğer yukarda yazdığım kurallara dikkat ederek yaparsan kilo kaybetmezsin
bu bir kilo alma yöntemi
yiyerek kilo alamayıpta sporla kas yaparak kilo alan çok insan var..
ama bu spora başladığınızda bol bol su tüketin hatta içebiliyorsanız süt de için
daha hızlı etkisini görürsünüz..
ben bacaklarım ince diye evde bile şort giymezdim
yasın bile bir sürü çorap giyerdim üst üste
ama artık bunlardan kurtuldum..
gerçekten işe yarıyor...

he birde squata başlamadan önce ısınma hareketleri yapın ve yere tam çömelmeyi unutmayın poponun yere değmesi şart!!

ayyy bebeğim cok tesekkur ederim ağırlık kullanmadan yapacağım yarın başlıyorum Allah senden razı olsun şu mübarek ramazan ayında:54:

Back