Kızlar kilo alırken bacaklarıma kas yapsam aldığım kilolar kaybolur mu :(

pitircikkiz

Dalgalan sende şafaklar gibi ey şanlı hilal !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
511
161
123
bebek mamasıyla kilo almayı deniyorum şuanda.aynı zamanda bacaklarımda kalınlaşsın istiyorum.internetten baktım çeşitli kolay yöntemler var bunları yaparak bacak kasları yapsam kilo kaybım olur mu ve görüntüsü kötü durur mu? :44:

ya aslında bende aynı şeyi istiorum bacaklardan kilo almak ama olmuorr. tek yol kas yapmak gibi ama oda çok uzun zamanda olcak bşi.. :84:

ya aslında bende aynı şeyi istiorum bacaklardan kilo almak ama olmuorr. tek yol kas yapmak gibi ama oda çok uzun zamanda olcak bşi.. :84:

evet canım ya buda bizim kaderimizmiş napalım uzun olucak ama inş. güzel olur

alt bacağa kas yapan çok güzel hareketler war ama sabır lazım :) ben biraz yaptım işede yarıodu ama sıkıldım bıraktım 1 hafta anca yapabildm.. sihirli deynek olsa bacaklarımız çok güzel olsa kapri, etek, tayt giyebilsekk hiç korkmadan :) biri bizim bacağımıza bakar düşüncesi olmadan.. :)

işin tuhafı kalçalarım var bacak yok bu yüzden hiç etek giymedim korktum

işin tuhafı kalçalarım var bacak yok bu yüzden hiç etek giymedim korktum

ne güzel keşke benimde biraz kalçam olsa aslıında çok şanslısın.birazcık kalçam vardı onuda kalçama iğne yapılırken kaybettim (tabi birazcığını)hemşire kasa yapıcağına yanlışlıkla yağ dokusuna iğneyi yapmış ve yağ dokum erimiş.kalçamda bi gamze var artık...(kendimi böyle teselli ediyorym):44:

kalçan eridimi çok ilginç yaa. ozamn akşamları uyumadan yemek ye kesin kalçan yeniden dolar :) benim öyle bi dolduki bikini nasıl giyicem die düşünüorum :) ammmmmmmaaa bacak yokkk :)

kalçan eridimi çok ilginç yaa. ozamn akşamları uyumadan yemek ye kesin kalçan yeniden dolar :) benim öyle bi dolduki bikini nasıl giyicem die düşünüorum :) ammmmmmmaaa bacak yokkk :)

evet canım bi delik oluştu içine çöktü kalçam kilo alsam belki dolar kimbilir.kadın beni iyiki sakat bırsakmadı ona şükrediyorum

evet canım bi delik oluştu içine çöktü kalçam kilo alsam belki dolar kimbilir.kadın beni iyiki sakat bırsakmadı ona şükrediyorum
aaa nasıl bi dikkatsizliktr o ya.. Allah korumuş gerçkten. biz şikayet edioruz falan ama sağlıklı olduğumuz için çok şanslıyız :89:

aaa nasıl bi dikkatsizliktr o ya.. Allah korumuş gerçkten. biz şikayet edioruz falan ama sağlıklı olduğumuz için çok şanslıyız :89:

evet sağlıklı olmak çok önemli benim hayatımdaki bir çok olumsuzluğun sebebi migren mesela...zayıflığımda o yüzden günlerce kusuyorum tutunca.bi haftada 7 kilo vermiştim örneğin

evet sağlıklı olmak çok önemli benim hayatımdaki bir çok olumsuzluğun sebebi migren mesela...zayıflığımda o yüzden günlerce kusuyorum tutunca.bi haftada 7 kilo vermiştim örneğin

üzüldüm senin adına bunun tedavisi yok mu

kızlarrr hepbirlikte bacaklarımıza kas yapalım günü gününe paylaşalım birlikte hareket edelim birbirimizi motiwe edelim warmısınız?

kızlarrr hepbirlikte bacaklarımıza kas yapalım günü gününe paylaşalım birlikte hareket edelim birbirimizi motiwe edelim warmısınız?

ya canım bugün arkadaşlarıma söyledim kaslarla bacaklarımı kalınlaştırıcam diye arkadaşımın abisi body yapacaktı bir aralar o söylemiş kas yapmak için önce kilo yakmak gerekiyor diye olan kiloda gitmesin

canım ama biz bölgesel yani sadece bacak için kas yapıcaz tüm vücudu çalıştrmıcaz. biraz netten araştrma yaptmda mümkün gibi geldi aklıma yattı bugn biraz biraz yaptım alt bacağım böle dolgunlaştı hafif :) uzun süre yapınca istediğimi olucak gibi :)

tırstım ben açıkçası birde var olan kilolar gitmesin

tırstım ben açıkçası birde var olan kilolar gitmesin

canımcım ben yapmaya başladım. olumlu gelişmeleri sana yazarım. bugün bide yürüyüşe gittim parka. sanki alt bacaklarım doldu gibi hissediorum. elimle dokunuorum dolu gelio :) aynada bakıorum orada çıkıntı war. 1 ay sonra etek kapri giyerim die umuyorum. resimimide eklerim inş :)

tamam tatlım sen olumlu cevap alırsan banada yaz ona göre bizim gibi zayıf olanlarda denesin birde sadece alt bacağın mı şişti üst hala aynı mı

canım ben sadece alt bacağa yönelik hareketler yapıyorum. ve gerçekten farkettrmeye başladı kendiini :) annem bile dedi bacakların dolgunlaştı die. bırakmıcam :) dewam edicem. bide yoğrt süt tüketmeye çalışıorum gün içinde kaslarım dolsun iice die :) sen üst bacaklarının kalınlanşmasını istiosan ona yönelikte hareketler war onlarıda yaparsın :) :82:

tatlım sen hangi hareketleri yapıyorsun banada söyler misin bende başlayım hemen

canımcım bu sıralar ewimde olduğum için spor salonuna falan gidemiorm. ewde yapıyorum hareketlerimi bide bu pazartesiden itibaren düzenli yürümeye başlıcam. bugn ewin içinde tayt giydim ilk defa hayatımda hiç giymemiştim ewde bile giymeye cesaret edemiodum ama giydm :) yakıştıda eylülde tatile gidicez ozamana kadar hareketlere dewam edicem mini eteklerde giyicem. şimdi geliyim ewde hangi hareketi yaptığımı anlatması biraz zor aslında nettende araştrma yap ben biraz tarif ediim tam şeklini gör resmli olarak. step tahtası benzeri bişeye çıkıosun tek ayak üstünde elinde ağırlık olucak dumbell ama bizde yok dumbell ağırlık bu 5 kilo sular olabilir kum torbası olabilir. o şekilde tek ayağının üstünde parmak ucunda yükseliosn step tahtasında elindede ağrlığın olucak. 1er dakika yaparak başla 1 dk sol 1dk sağ tek bacak. çok zor zaten :) bana güven ilk yapışında yani 2 dk sonunda hacimlendiğini hissediceksin :) günde 4 defa yapıorum ben ara were were sabah öğle akşam ve uyumadan önce :) öpüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…