- 28 Haziran 2011
- 511
- 161
- 123
- Konu Sahibi pitircikkiz
-
ya aslında bende aynı şeyi istiorum bacaklardan kilo almak ama olmuorr. tek yol kas yapmak gibi ama oda çok uzun zamanda olcak bşi.. :84:
alt bacağa kas yapan çok güzel hareketler war ama sabır lazım :) ben biraz yaptım işede yarıodu ama sıkıldım bıraktım 1 hafta anca yapabildm.. sihirli deynek olsa bacaklarımız çok güzel olsa kapri, etek, tayt giyebilsekk hiç korkmadan :) biri bizim bacağımıza bakar düşüncesi olmadan.. :)
işin tuhafı kalçalarım var bacak yokbu yüzden hiç etek giymedim korktum
kalçan eridimi çok ilginç yaa. ozamn akşamları uyumadan yemek ye kesin kalçan yeniden dolar :) benim öyle bi dolduki bikini nasıl giyicem die düşünüorum :) ammmmmmmaaa bacak yokkk :)
aaa nasıl bi dikkatsizliktr o ya.. Allah korumuş gerçkten. biz şikayet edioruz falan ama sağlıklı olduğumuz için çok şanslıyız :89:evet canım bi delik oluştu içine çöktü kalçam kilo alsam belki dolar kimbilir.kadın beni iyiki sakat bırsakmadı ona şükrediyorum
aaa nasıl bi dikkatsizliktr o ya.. Allah korumuş gerçkten. biz şikayet edioruz falan ama sağlıklı olduğumuz için çok şanslıyız :89:
evet sağlıklı olmak çok önemli benim hayatımdaki bir çok olumsuzluğun sebebi migren mesela...zayıflığımda o yüzden günlerce kusuyorum tutunca.bi haftada 7 kilo vermiştim örneğin
kızlarrr hepbirlikte bacaklarımıza kas yapalım günü gününe paylaşalım birlikte hareket edelim birbirimizi motiwe edelim warmısınız?
ya canım bugün arkadaşlarıma söyledim kaslarla bacaklarımı kalınlaştırıcam diye arkadaşımın abisi body yapacaktı bir aralar o söylemiş kas yapmak için önce kilo yakmak gerekiyor diye olan kiloda gitmesin
canım ama biz bölgesel yani sadece bacak için kas yapıcaz tüm vücudu çalıştrmıcaz. biraz netten araştrma yaptmda mümkün gibi geldi aklıma yattı bugn biraz biraz yaptım alt bacağım böle dolgunlaştı hafif :) uzun süre yapınca istediğimi olucak gibi :)
tırstım ben açıkçası birde var olan kilolar gitmesin
canımcım ben yapmaya başladım. olumlu gelişmeleri sana yazarım. bugün bide yürüyüşe gittim parka. sanki alt bacaklarım doldu gibi hissediorum. elimle dokunuorum dolu gelio :) aynada bakıorum orada çıkıntı war. 1 ay sonra etek kapri giyerim die umuyorum. resimimide eklerim inş :)
canım ben sadece alt bacağa yönelik hareketler yapıyorum. ve gerçekten farkettrmeye başladı kendiini :) annem bile dedi bacakların dolgunlaştı die. bırakmıcam :) dewam edicem. bide yoğrt süt tüketmeye çalışıorum gün içinde kaslarım dolsun iice die :) sen üst bacaklarının kalınlanşmasını istiosan ona yönelikte hareketler war onlarıda yaparsın :) :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?