Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet düzensizliği yapar mı hatta adetten keser mi ılac ıcmeden gelmiyor daha once sorunum yoktu ayrıca suanda da sorun yok gorunuyor. Ama adet olamıyorum Dr bana kilo ver net dedi.Ağır yaşamlarda görmüştüm.sydrmkn a da doktor zayıfla diyo sürekli çok kilosu olmadığı halde.
Evet engelleyebilir.Adet düzensizliği yapar mı hatta adetten keser mi ılac ıcmeden gelmiyor daha once sorunum yoktu ayrıca suanda da sorun yok gorunuyor. Ama adet olamıyorum Dr bana kilo ver net dedi.
Ben 60 kiloydumBu biraz da kaç kilo olduğunuza bağlı. Çok aşırı kilonuz varsa adet olmayı engelleyebilir
69 kilo fazla değil ki. Genellikle obezite de sorun oluyor. Sizin kilonuzda düzensizlik olabilir ancak kesilme çok ilginç. Başka bir dr daha görünseniz? Farklı bir sorun olabilir gibi düşündürdü bana.Ben 60 kiloydum
Ama bıanda kilo aldım 69 oldum.
Ve adetten kesildim.
Kardesim kilo aldığında adet düzeni bozulup 3-4 ay adet olmazdi. Ne zaman kilo verse adeti düzene girerdi her ay adet olurdu.Tesaduf olduğunu sanmıyorum. Engel oluyordur.Meraba kızlar ya durduk yere adetten kesildim 6 7 aydır Dr Dr geziyorum. En sonunda bugun Bı Dr kilodan dolayı dedi zayıfla dedi bana. Bunu yasayan zayıflayınca adet olan var mı
Ben en az 10 Dr a gittim hepsi bsıy dedi en son acıbadem e gittim iyi bir Dr kendisi bana kilo ver dedi kilolu degılım halbuki 69 da gostermem ama.Kardesim kilo aldığında adet düzeni bozulup 3-4 ay adet olmazdi. Ne zaman kilo verse adeti düzene girerdi her ay adet olurdu.Tesaduf olduğunu sanmıyorum. Engel oluyordur.
boyunuz kaç ?Ben 60 kiloydum
Ama bıanda kilo aldım 69 oldum.
Ve adetten kesildim.
Evet her doktor demiyor.Kardesim çok gitti doktorlarada kilo verince duzeldigini anlatıyordu. Pek önemsemiyolar. Acibademdeki doğru diyor. Yağlanma yüzünden olmuyor heraldeBen en az 10 Dr a gittim hepsi bsıy dedi en son acıbadem e gittim iyi bir Dr kendisi bana kilo ver dedi kilolu degılım halbuki 69 da gostermem ama.
Kilo verince duzeltıcek dedi saskınım bende su Bı gercek kilo aldıktan sonra adet olmamaya basladim
Pcoslarda oluyormuş. Bir tanidigim fazla kilolu değildi ama yinede geciktiriyordu, bayagi zayifladi duzene girdi adetleri.Meraba kızlar ya durduk yere adetten kesildim 6 7 aydır Dr Dr geziyorum. En sonunda bugun Bı Dr kilodan dolayı dedi zayıfla dedi bana. Bunu yasayan zayıflayınca adet olan var mı
Bn tedaviye basladgmda daha evrak asamasnda 81.6 idim ve boyumda kisa o zmanlar demediler kilo ver vs. Ama bn vermeye vasladm polikistik oldgndan kilo alinca sasiyor adet suan 66. 8 im verdim veriyormda ama hala dr bana senin sonclarn cok iyi esmde de bisi yok kilo ver olacak diyor haklida aslinda ama suda var 90ve ustu cok tanidgm var hamile kalan ve pcos baska sornu olmayan nasip galibaAdet düzensizliği yapar mı hatta adetten keser mi ılac ıcmeden gelmiyor daha once sorunum yoktu ayrıca suanda da sorun yok gorunuyor. Ama adet olamıyorum Dr bana kilo ver net dedi.
Kilo verdikten sonra adetler duzene giriyor muBn tedaviye basladgmda daha evrak asamasnda 81.6 idim ve boyumda kisa o zmanlar demediler kilo ver vs. Ama bn vermeye vasladm polikistik oldgndan kilo alinca sasiyor adet suan 66. 8 im verdim veriyormda ama hala dr bana senin sonclarn cok iyi esmde de bisi yok kilo ver olacak diyor haklida aslinda ama suda var 90ve ustu cok tanidgm var hamile kalan ve pcos baska sornu olmayan nasip galibane olursa olsn sağlık icin vermek gerek ben yaptmsa herkes yapar yani ilk zamanlar zordu sonra artk alistk
Bende aniden kilo aldım aniden de adetten kesildim hormonal hersey normal şükür ama sorunu bulamadık. Bı Dr zayıflamak tek çözüm dedi.Pcoslarda oluyormuş. Bir tanidigim fazla kilolu değildi ama yinede geciktiriyordu, bayagi zayifladi duzene girdi adetleri.
162 boy 69 kiloyum inceden 60 dım.boyunuz kaç ?
Aşırı bi kilonuz yok
Bence başka doktorlara daha görünün
Geçmiş olsun
TabikiiKilo verdikten sonra adetler duzene giriyor mu
Kesinlikle engel. Ama her insanda degilMeraba kızlar ya durduk yere adetten kesildim 6 7 aydır Dr Dr geziyorum. En sonunda bugun Bı Dr kilodan dolayı dedi zayıfla dedi bana. Bunu yasayan zayıflayınca adet olan var mı
Kilo pcos ve insülin direnci bunlar birbirine bağlı zincir. Pcos gecen biten birsey degil pcos u sadece kontrol altina alabilirsnz. Bel çevrenizi kontrol edin eger kilo almaniz bu kisimda ise zaten pcos kaynakli pcosta ureme sitemini alt ustt eden durum. Insulin direnci vardi bnde seker hastaligm yok beslenmenize dikkat ettignzde hem kilo veriyorsnz insulin varsa cok zor oluyor ama gidiyor bir sekilde sabir lazm. Kilo verdikce adetler duzne giriyor hormonlar daha duzgun calismaya basliyor hormonlar duzelince pankreans ekstra insulin salgılayip yorulmuyor. Bedenen ruhen her sekilde aslnda yükten kurtulmak demek kilo vermek. Saglikli vermek cok onemli spor cok onemli. Maalesef soyan siyu ictm bitti pcos diyenlere inanmayin sogan suyu elbt temizliyor kisti rahmi ama pcos u vucuttan atacak bir ne ilac ne tedavi var hersey bizim elimizde pcos u agir yasamak var pcoslu olup normal saglikli var derecesini dusurecegiz hepsi bu yaglanma oldukca vuctta sadce beebege engel değil aslinda herseye engel.Kilo verdikten sonra adetler duzene giriyor mu