- 8 Ağustos 2024
- 133
- 30
- 22
- Konu Sahibi nursenathegirlll
Kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim değerimi aşağı ekliyorum sizce yarın keseyi görebilir mi doktor olumsuz bişey varsa diye çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 eylülSon adet tarihiniz nedir
Yarın tam 5 haftalık oluyosunuz, görülebilir de görülmeyebilir de. Ben olsam 6da giderdim ama dayanamazsınız muhtemelen27 eylül
Peki değer normal yazıyor ya çoğu kişids referans dışı yazmış bende niye normal yazıyor kiYarın tam 5 haftalık oluyosunuz, görülebilir de görülmeyebilir de. Ben olsam 6da giderdim ama dayanamazsınız muhtemelen
Referans belirlememiş sizin laboratuvar ondandırPeki değer normal yazıyor ya çoğu kişids referans dışı yazmış bende niye normal yazıyor ki
Bana acilde 2-3 haftalık dediler uygulamadan baktığımda da yumurtlama ve ilişki tarihine göre de 2 veya 3 haftalık ama beta neden bu kadar yüksekYarın tam 5 haftalık oluyosunuz, görülebilir de görülmeyebilir de. Ben olsam 6da giderdim ama dayanamazsınız muhtemelen
Benim beta 3026 iken göründü. Ama 2000 3000 arasında görünür demişti zaten doktor. İçinizi ferah tutun
Son adet tarihinden hesaplanır gebelik, ilişkiden/yumurtlamadan mı hesaplıyosunuzBana acilde 2-3 haftalık dediler uygulamadan baktığımda da yumurtlama ve ilişki tarihine göre de 2 veya 3 haftalık ama beta neden bu kadar yüksek
Evet öyle hesaplamıştım ama bugün doktor 5 hafta 3 gün dediSon adet tarihinden hesaplanır gebelik, ilişkiden/yumurtlamadan mı hesaplıyosunuz
Evet yumurtlamadan hesaplanmazEvet öyle hesaplamıştım ama bugün doktor 5 hafta 3 gün dedi
Canım bende 5+2 kesen gözüktümüEvet öyle hesaplamıştım ama bugün doktor 5 hafta 3 gün dedi