kızlar kese görünmedi yardım

Mrvct

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
52
8
1
33
slm kızlar hamiş olduğumu yeni öğrendim kanda cuma günü 160 beta pazartesi 597 beta çıktı doktor ultrasonda keseyi göremedi bi problem mi var bide heycandan kaç haftalık olduğunu unuttum sormayı kaç haftalık değerlerim bilgisi olan var mı

Herhangi bi problem olsa doktor söylerdi canım değerin çok güzel artmış 800lerde kese görünüyor diye biliyorum tadını çıkar :)

ger
Herhangi bi problem olsa doktor söylerdi canım değerin çok güzel artmış 800lerde kese görünüyor diye biliyorum tadını çıkar :)
gerçekten mi acaba kaç haftalık olabilir keseden dolayı bayağı stres yaptım sanırım

Değerin çok iyi keseyi görebilmesi için 1000 falan gerekiyor diye biliyorum.yada daha mı fazlaydı.ama rahat ol bende de hemen görülmedi canım. Biraz daha yükselsin sabret tatlım

Bu değerle görünmez cuma günü kesin görünür canım

Degerim 2000 kusurlardayken bendede kese gozukmemisti karnmdan bakiyodu dr zten gozukmemesi nrmal haftaya gel demisti 1hafta snra gozukmustu cnim bebekte keseden 1 hafta snra gozukmustu. Dr keseyi gormeden ztn kac haftalk oldgnu soylemiyo gorunce sormana gerek kalmadan hersei soyluyolar zaten mrk etme.

Keseyi ilk gordugunuzde boyu kacti

Bende bugun 772 ile bakmadi bike dr gorunmez diye 4 gun sonra gel dedi normalmis gorunmemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…