Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herhangi bi problem olsa doktor söylerdi canım değerin çok güzel artmış 800lerde kese görünüyor diye biliyorum tadını çıkar :)slm kızlar hamiş olduğumu yeni öğrendim kanda cuma günü 160 beta pazartesi 597 beta çıktı doktor ultrasonda keseyi göremedi bi problem mi var bide heycandan kaç haftalık olduğunu unuttum sormayı kaç haftalık değerlerim bilgisi olan var mı
gerçekten mi acaba kaç haftalık olabilir keseden dolayı bayağı stres yaptım sanırımHerhangi bi problem olsa doktor söylerdi canım değerin çok güzel artmış 800lerde kese görünüyor diye biliyorum tadını çıkar :)
peki kaç hafta sonra doktora gitsem görülür sizcekese 2000 3000 lerde en erken. genelde....
hafta degil canm. 2 gunde bi 2 ye katladigini dusunursek tahminen bi hafta sonraya gorunmesi gerek.peki kaç hafta sonra doktora gitsem görülür sizce
çok tesekkür edrim kese yok diyince kimyasal gebelik falan zannettimhafta degil canm. 2 gunde bi 2 ye katladigini dusunursek tahminen bi hafta sonraya gorunmesi gerek.
Değerin çok iyi keseyi görebilmesi için 1000 falan gerekiyor diye biliyorum.yada daha mı fazlaydı.ama rahat ol bende de hemen görülmedi canım. Biraz daha yükselsin sabret tatlımslm kızlar hamiş olduğumu yeni öğrendim kanda cuma günü 160 beta pazartesi 597 beta çıktı doktor ultrasonda keseyi göremedi bi problem mi var bide heycandan kaç haftalık olduğunu unuttum sormayı kaç haftalık değerlerim bilgisi olan var mı
Bu değerle görünmez cuma günü kesin görünür canımslm kızlar hamiş olduğumu yeni öğrendim kanda cuma günü 160 beta pazartesi 597 beta çıktı doktor ultrasonda keseyi göremedi bi problem mi var bide heycandan kaç haftalık olduğunu unuttum sormayı kaç haftalık değerlerim bilgisi olan var mı
Degerim 2000 kusurlardayken bendede kese gozukmemisti karnmdan bakiyodu dr zten gozukmemesi nrmal haftaya gel demisti 1hafta snra gozukmustu cnim bebekte keseden 1 hafta snra gozukmustu. Dr keseyi gormeden ztn kac haftalk oldgnu soylemiyo gorunce sormana gerek kalmadan hersei soyluyolar zaten mrk etme.slm kızlar hamiş olduğumu yeni öğrendim kanda cuma günü 160 beta pazartesi 597 beta çıktı doktor ultrasonda keseyi göremedi bi problem mi var bide heycandan kaç haftalık olduğunu unuttum sormayı kaç haftalık değerlerim bilgisi olan var mı
Degerim 2000 kusurlardayken bendede kese gozukmemisti karnmdan bakiyodu dr zten gozukmemesi nrmal haftaya gel demisti 1hafta snra gozukmustu cnim bebekte keseden 1 hafta snra gozukmustu. Dr keseyi gormeden ztn kac haftalk oldgnu soylemiyo gorunce sormana gerek kalmadan hersei soyluyolar zaten mrk etme.
Boyunu bana soylemedi ama yanndaki kiza 11mm gibi bsey soylemisti kese boyutuydu sanirimKeseyi ilk gordugunuzde boyu kacti