- Konu Sahibi sibel19901989
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzeller ya hayirli olsunnEki Görüntüle 1047817 Eki Görüntüle 1047818 kahvaltılığımm yeni gelddii hemen hazrladım konseptii=)
evet tatlımm servis tabakları keramika kahvaltılıkk hera diye bi markaa=)bu arada cok tesekkr edrimmÇok güzeller ya hayirli olsunn:) keramika dan mi aldiniz
çok güzeller canımmmm güle güleee kullann:)![]()
Çok cici canım güle güle kullan insaAllah
Eki Görüntüle 1047817 Eki Görüntüle 1047818 kahvaltılığımm yeni gelddii hemen hazrladım konseptii=)
güle güle kullasn çooook güzelmiş sevgiyi temsil ediyor
Eki Görüntüle 1047817 Eki Görüntüle 1047818 kahvaltılığımm yeni gelddii hemen hazrladım konseptii=)
Cook beğeniyorum bu kalpli tabakları ya :):) Allah kismet ederse ilerde Bende keramikadan kendi kahvalti takımımi oluşturmayı düşünüyorum :)evet tatlımm servis tabakları keramika kahvaltılıkk hera diye bi markaa=)bu arada cok tesekkr edrimm
Çok güzeller aşk doluEki Görüntüle 1047817 Eki Görüntüle 1047818 kahvaltılığımm yeni gelddii hemen hazrladım konseptii=)
Cok cici olmus cok begendim... Gule gule kullanin...
Bence ceyiz alisverisinin en guzel yani yaraticilik...
Bir de boyle kupalardan bulabilirsen bence tamamlanmis olur setin...
Iyi gunlerinde kullan insallah...
Eki Görüntüle 1048473
tesekkr edrimm=)Çok güzeller aşk doluGüle güle kullanın
![]()
Cok tatliiiiii <3
Cook beğeniyorum bu kalpli tabakları ya :):) Allah kismet ederse ilerde Bende keramikadan kendi kahvalti takımımi oluşturmayı düşünüyorum :)